Η Mastercard εγκαινιάζει NFT-gated musician accelerator program

Η Mastercard είναι μία από τις πολλές παλαιές εταιρείες που έχουν τις ρίζες τους στην παραδοσιακή χρηματοοικονομική και έχουν εισέλθει στον χώρο του Web3, έχοντας συμμετάσχει σε διάφορες πρωτοβουλίες Web3 τα τελευταία χρόνια.

Πιο πρόσφατα, στις 12 Απριλίου, η Mastercard ανακοίνωσε το νέο της πρόγραμμα επιτάχυνσης καλλιτεχνών. Ωστόσο, αυτή τη φορά, πρόσθεσε μια συστροφή του Web3. Το πρόγραμμα είναι nonfungible token (NFT) και επομένως προσβάσιμο μόνο στους κατόχους του Mastercard Music Pass NFT.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το NFT είναι περιορισμένης έκδοσης και δωρεάν μέχρι το τέλος του μήνα τόσο για τους μουσικούς όσο και για τους θαυμαστές. Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Polygon και προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό, μοναδικά εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης (AI) και άλλες εμπειρίες.

Ο Raja Rajamannar, επικεφαλής μάρκετινγκ και επικοινωνίας της Mastercard, δήλωσε ότι προγράμματα όπως αυτό εφαρμόζονται για να βοηθήσουν τους χρήστες “να κατανοήσουν και να εμπιστευτούν καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται το blockchain και τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία”.

“Πιστεύουμε επίσης ότι το Web3 μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό εργαλείο για τη σύνδεση των ανθρώπων και την οικοδόμηση κοινοτήτων γύρω από κοινά παγκόσμια πάθη”.

Η Mastercard υπογράμμισε ότι είναι μακροχρόνιος υποστηρικτής και ταυτόχρονα πρώιμος υποστηρικτής των τεχνολογιών Web3 για να προσφέρει στους οπαδούς και τους δημιουργούς περισσότερες ευκαιρίες για τη δημιουργία “αποκλειστικών, περιεκτικών και επεκτάσιμων εμπειριών”.

Η Mastercard έχει ήδη επιλέξει πέντε καλλιτέχνες από διαφορετικά είδη από όλο τον κόσμο για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. Εκτός από τις τεχνολογίες Web3, οι καλλιτέχνες θα έρθουν σε επαφή με ένα νέο μουσικό στούντιο με τεχνητή νοημοσύνη.

Αυτή η εξέλιξη από τη Mastercard έρχεται λιγότερο από δύο μήνες αφότου τόσο η ίδια όσο και η Visa ανακοίνωσαν ότι θα αποσύρουν όλες τις νέες συνεργασίες κρυπτο και blockchain. Οι πάροχοι χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών δήλωσαν ότι όλες οι νέες εκκινήσεις θα καθυστερήσουν έως ότου γίνουν ορατές οι βελτιωμένες συνθήκες της αγοράς, μαζί με ένα σαφέστερο, πιο καθιερωμένο ρυθμιστικό πλαίσιο.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: