Τα γραφεία της Binance Αυστραλίας φέρεται να ερευνώνται από την τοπική ρυθμιστική αρχή

Η Binance Australia συνεργάζεται ενεργά με τις τοπικές αρχές για να διασφαλίσει τη συμμόρφωση με τα ρυθμιστικά πρότυπα, μετά από αναφορές που υποδηλώνουν ότι τα γραφεία της εταιρείας ερευνήθηκαν στις 4 Ιουλίου.

Εκπρόσωπος της Binance Australia επιβεβαίωσε ότι συνεργάζεται με τις τοπικές αρχές και προσπαθεί να ανταποκριθεί σε όλες τις ρυθμιστικές απαιτήσεις προκειμένου να εξυπηρετεί τους χρήστες της στην Αυστραλία με πλήρως συμβατό τρόπο.

Σύμφωνα με ανώνυμη έκθεση του Bloomberg, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και Επενδύσεων της Αυστραλίας (ASIC) πραγματοποίησε έρευνες σε τοποθεσίες της Binance Australia στο πλαίσιο μιας συνεχιζόμενης έρευνας σχετικά με την καταργημένη πλέον επιχείρηση παραγώγων της Αυστραλίας που λειτουργούσε η Binance.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την ανάκληση της άδειας της Binance Australia Derivatives από την ASIC τον Απρίλιο του 2023. Η ανάκληση ακολούθησε μια στοχευμένη επανεξέταση των δραστηριοτήτων της Binance στην Αυστραλία, ιδίως όσον αφορά την ταξινόμηση των πελατών λιανικής και χονδρικής στην πλατφόρμα.

Ως απάντηση, η Binance επέλεξε μια πιο εστιασμένη προσέγγιση και διέκοψε τις δραστηριότητες διαπραγμάτευσης παραγώγων στη χώρα. Ωστόσο, η εταιρεία συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες διαπραγμάτευσης spot στην Αυστραλία.

Νωρίτερα φέτος, οι αυστραλιανές ρυθμιστικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για την Binance μετά το ξαφνικό κλείσιμο ορισμένων θέσεων παραγώγων τον Φεβρουάριο. Η Binance επικαλέστηκε τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις ταξινόμησης των επενδυτών και φέρεται να περιόρισε τους χρήστες που δεν πληρούσαν τα κριτήρια για να θεωρηθούν wholesale investors.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: