Σχεδόν το ένα πέμπτο των κατοίκων της Νέας Υόρκης είναι κάτοχοι κρυπτονομισμάτων: Coinbase

Η Coinbase, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης σειράς εκθέσεων που προβάλλει τις εξελίξεις των κρύπτο σε επίπεδο πολιτείας στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρουσίασε την τέταρτη δόση της, παρουσιάζοντας το τοπίο των κρύπτο στη Νέα Υόρκη. Αυτή η ολοκληρωμένη έκθεση παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα καίρια βήματα που έχει κάνει η πολιτεία προς την κατεύθυνση της υιοθέτησης κρυπτονομισμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση της Coinbase αποκάλυψε μια σημαντική τάση – το 19% των συμμετεχόντων κατοίκων της Νέας Υόρκης είναι κάτοχοι κρυπτονομισμάτων. Αυτό το στατιστικό στοιχείο υπογραμμίζει την αυξανόμενη παρουσία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων εντός της πολιτείας. Επιπλέον, η έρευνα αποκάλυψε ότι ένας στους τρεις κατοίκους της Νέας Υόρκης αναγνωρίζει τις μετασχηματιστικές δυνατότητες των κρυπτονομισμάτων για τη δημιουργία ενός δικαιότερου χρηματοπιστωτικού συστήματος, χαρακτηρίζοντάς τα ως “αξιόλογη επένδυση για το μέλλον”.

Η έκθεση ρίχνει επίσης φως στην εξέλιξη της Νέας Υόρκης ως κόμβου για την καινοτομία blockchain. Με την αυξανόμενη αποδοχή των κρυπτονομισμάτων από τους κατοίκους της Νέας Υόρκης, η πολιτεία έχει αναδειχθεί σε γόνιμο έδαφος για έργα που επικεντρώνονται στο Blockchain. Η έκθεση υπογραμμίζει ότι ένας εντυπωσιακός αριθμός 692 οργανισμών blockchain, μαζί με περισσότερους από 800 ιδρυτές, έχουν βρει στέγη εντός της Νέας Υόρκης.

Καθώς η δυναμική των κρύπτο κερδίζει έδαφος στη Νέα Υόρκη, οι ρυθμιστικές αρχές της πολιτείας ενισχύουν τις δυνατότητες εποπτείας τους όσον αφορά τα ψηφιακά νομίσματα. Στις 21 Φεβρουαρίου, το Τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών της Πολιτείας της Νέας Υόρκης ενίσχυσε την ικανότητά του να εντοπίζει παράνομες δραστηριότητες κρύπτο, ενισχύοντας την επαγρύπνησή του κατά των συναλλαγών εκ των έσω, της χειραγώγησης της αγοράς και των ελιγμών front-running.

Ταυτόχρονα, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών επέκτεινε τη ρυθμιστική της αρμοδιότητα για να συμπεριλάβει τις αλληλεπιδράσεις των τραπεζών με έδρα τις ΗΠΑ με τα κρυπτονομίσματα και το blockchain. Η θέσπιση ενός προγράμματος στις 8 Αυγούστου ενισχύει την εποπτεία ορισμένων δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση εντός των τραπεζών που υπάγονται στη δικαιοδοσία της.

Μετατοπίζοντας τα φώτα της δημοσιότητας, ο εκδότης σταθερών νομισμάτων Circle ανέφερε αξιοσημείωτη διεθνή έλξη για το σταθερό νόμισμα USDC. Την ίδια ημερομηνία, ο διευθύνων σύμβουλος της Circle Jeremy Allaire τόνισε ότι το 70% της υιοθέτησης του USDC προήλθε από περιοχές πέραν των Ηνωμένων Πολιτειών, αναδεικνύοντας σημαντική πρόοδο στις αναδυόμενες αγορές της Ασίας, της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής. Η εξέλιξη αυτή υπογραμμίζει την ολοένα και μεγαλύτερη παγκόσμια απήχηση των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων όπως το USDC.

Καθώς η σειρά Coinbase συνεχίζει να προβάλλει τις διαφορετικές διαδρομές κρύπτο σε διάφορες πολιτείες, τα στατιστικά στοιχεία και οι εξελίξεις της Νέας Υόρκης δίνουν μια εικόνα ενός εξελισσόμενου τοπίου, όπου τα κρυπτονομίσματα και οι τεχνολογίες blockchain αναδιαμορφώνουν τα οικονομικά παραδείγματα.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: