Πρώην στέλεχος της Goldman Sachs, ο Raoul Pal αποκαλύπτει προβλέψεις για την τιμή του Solana (SOL) για το επερχόμενο Bull Run

Ο γνωστός μακροοικονομικός επενδυτής Raoul Pal περιέγραψε τον ρεαλιστικό στόχο τιμών που πιστεύει ότι θα έχει το Solana (SOL), ο ανταγωνιστής του Ethereum (ETH), στην επόμενη ανοδική πορεία. Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη στο κανάλι Crypto Banter στο YouTube, ο Pal, πρώην στέλεχος της Goldman Sachs, εξέφρασε τις αισιόδοξες προοπτικές του. Δήλωσε ότι το SOL θα μπορούσε δυνητικά να εκτιναχθεί οπουδήποτε μεταξύ 1.097% και 2.294% από τα τρέχοντα επίπεδα διαπραγμάτευσής του κατά τη διάρκεια της επερχόμενης επέκτασης της αγοράς.

Ο Pal επεσήμανε την εξελισσόμενη φύση αυτών των προβλέψεων, επηρεασμένη από τις πρόσφατες κινήσεις των τιμών του SOL. “Οι αριθμοί έχουν αλλάξει δραματικά, διότι όταν άρχισα να το εξετάζω, το SOL διαπραγματευόταν στα 20 δολάρια. Έχουμε ήδη ανέβει πολύ από τότε, οπότε αυτοί οι αριθμοί συνεχίζουν να μειώνονται στο μισό κάθε φορά που συνεχίζεις να ανεβαίνεις πολύ”, εξήγησε ο Pal. Με βάση την τρέχουσα δυναμική της αγοράς, αναμένει ότι η τιμή της SOL θα μπορούσε να κυμανθεί μεταξύ 500 και 1.000 δολαρίων, ανάλογα με το κλίμα της αγοράς.

Τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, το Solana διαπραγματεύεται στα 41,76 δολάρια, αντανακλώντας μια αξιοσημείωτη αύξηση 7,3% τις τελευταίες 24 ώρες και μια εκπληκτική αύξηση 300% από την αρχή του 2023.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Pal συμφώνησε με τον οικοδεσπότη, Ran Neuner, σχετικά με την πιθανή έκβαση του επόμενου κύκλου ανόδου των κρύπτο. Προέβλεψε ότι το Bitcoin (BTC) θα ηγηθεί της αγοράς, με το Ethereum (ETH) να ακολουθεί στη δεύτερη θέση και το Solana να διεκδικεί την τρίτη θέση. Ωστόσο, ο Pal αναγνώρισε την πιθανότητα να αιφνιδιαστεί από την άνοδο ενός άλλου ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου, αν και παρέμεινε αβέβαιος σχετικά με το ποιο μπορεί να είναι αυτό.

“Στην πραγματικότητα [έχω την ίδια σειρά] και εγώ, πράγμα που προφανώς σημαίνει ότι θα μας αιφνιδιάσει κάτι άλλο ενδιαφέρον που δεν είχαμε σκεφτεί. Το Σολάνα αυτού του κύκλου – ποιο θα είναι αυτό; Δεν είμαι αρκετά καλός για να τα διαλέξω αυτά… Με ένα μακροσκοπικό στοίχημα όπως [το Solana], είναι πολύ πιο εύκολο επειδή είναι τόσο προφανές. Επέζησε μιας κρίσης. Η τεχνολογία βελτιώνεται μαζικά. Η κοινότητα είναι καλή. Η αφήγηση μόνο για το Solana είναι καλή”, κατέληξε ο Pal, τονίζοντας τη δύναμη των θεμελιωδών μεγεθών της Solana ως βασικό παράγοντα για τις ανοδικές προοπτικές του.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: