Πώληση Bitcoin 354 εκατομμυρίων δολαρίων στη Γερμανία: Προετοιμασία για πιθανή αναταραχή στην αγορά;

Το πορτοφόλι με την ονομασία German Government (BKA) στο Arkham Intelligence πρόσθεσε πρόσφατα 6.000 επιπλέον Bitcoin, αξίας 354 εκατομμυρίων δολαρίων, προετοιμάζοντας το επόμενο κύμα πωλήσεων BTC.

Μέχρι στιγμής, 5.853.409 Bitcoin έχουν μεταφερθεί σε διευθύνσεις που σχετίζονται με ανταλλακτήρια όπως τα Coinbase, Kraken, Flow Traders και άλλες μη αναγνωρισμένες ή ανεπιβεβαίωτες διευθύνσεις.

Συνεχιζόμενο ξεπούλημα του BTC

Η τρέχουσα διανομή των 6.000 BTC ακολουθεί την εκροή 3.100 BTC, αξίας 178 εκατομμυρίων δολαρίων τότε, στις 9 Ιουλίου.

Είναι ενδιαφέρον ότι η διεύθυνση απέσυρε επίσης 1.700 BTC, αξίας 91,78 εκατομμυρίων δολαρίων, από το Bitstamp. Αυτό υποδηλώνει μια προσπάθεια ανάκτησης των αποθεμάτων της σε BTC, γεγονός που υποδηλώνει δυσκολία στην εκφόρτωσή τους στο συγκεκριμένο ανταλλακτήριο.

Στις 9 Ιουλίου, οι συμμετοχές ήταν περίπου 26.000 BTC, αξίας περίπου 1,5 δισεκατομμυρίου δολαρίων, με μια συνδεδεμένη διεύθυνση που κατείχε 4.800 BTC και χρησιμοποιήθηκε για τη διαδικασία εκφόρτωσης.

Από τις 10 Ιουλίου, τα τρέχοντα αποθέματα του πορτοφολιού έχουν μειωθεί σε περίπου 18.110 BTC, η αξία των οποίων ανέρχεται πλέον σε 1,06 δισεκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας μείωση άνω των 400 εκατομμυρίων δολαρίων από τις 9 Ιουλίου.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: