Παρά τις μεταφορές που παραμένουν στο Mempool, ο ημερήσιος ρυθμός συναλλαγών του Bitcoin χτυπάει υψηλό όλων των εποχών

Το 2023 το Bitcoin σπάει ρεκόρ, με το hashrate και τη δυσκολία του να φτάνουν σε νέα ιστορικά υψηλά. Αλλά δεν ήταν όλα ομαλά για το κρυπτονόμισμα. Στις 7 Μαΐου, περισσότερες από 500.000 ανεπιβεβαίωτες συναλλαγές προκάλεσαν χάος στο mempool, οδηγώντας σε εκτόξευση των τελών στα ύψη.

Despite Transfers Lingering in the Mempool, Bitcoin's Daily Transaction Rate Taps All-Time High

Αν και ο αριθμός των ανεπιβεβαίωτων συναλλαγών ήταν ρεκόρ ζωής, η συμφόρηση έχει έκτοτε μειωθεί και σήμερα υπάρχουν περίπου 250.000 συναλλαγές που περιμένουν να υποβληθούν σε επεξεργασία. Δεν είναι επίσης μυστικό ότι οι δραστηριότητες εγγραφής Ordinal έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην πρόκληση μεγάλου μέρους της καθυστέρησης.

Παρά το δράμα που προκάλεσε η ουρά συναλλαγών, το δίκτυο κρυπτονομισμάτων έχει καταφέρει να επεξεργάζεται έναν εντυπωσιακό αριθμό συναλλαγών ανά ημέρα. Ο Μάιος ήταν ένας ιδιαίτερα αξιοσημείωτος μήνας, με το δίκτυο να φτάνει σε ιστορικό υψηλό (ATH) ημερήσιων επιβεβαιωμένων συναλλαγών την πρώτη κιόλας ημέρα.

Despite Transfers Lingering in the Mempool, Bitcoin's Daily Transaction Rate Taps All-Time High

Την 1η Μαΐου επιβεβαιώθηκαν 682.281 μεταφορές, μόλις μία ημέρα πριν το hashrate του Bitcoin φθάσει στο ATH των 491 EH/s. Από τις 6 Μαΐου έως τις 15 Μαΐου 2023, οι συναλλαγές ανά ημέρα δεν ήταν λιγότερες από 500.000 και στις 10 Μαΐου, οι miners επιβεβαίωσαν 671.668 συναλλαγές.

Το Bitcoin δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης του αριθμού των καθημερινών επιβεβαιωμένων συναλλαγών, με 631.677 συναλλαγές που διεκπεραιώθηκαν μόνο στις 14 Μαΐου. Αλλά με περίπου 250.000 ανεπιβεβαίωτες συναλλαγές να παραμένουν ακόμη στη mempool, οι χρεώσεις κυμαίνονται μεταξύ 1,46 και 2,42 δολαρίων ανά μεταφορά.

Σύμφωνα με τα αρχειοθετημένα δεδομένα που συνέλεξε το mempool.space, μια μεταφορά υψηλής προτεραιότητας κοστίζει στον αποστολέα 2,42 δολάρια ανά συναλλαγή, ενώ μια μεταφορά μεσαίας προτεραιότητας κοστίζει 1,96 δολάρια και μια μεταφορά χαμηλής προτεραιότητας 1,46 δολάρια τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο. Παρά τις υψηλές χρεώσεις, το δίκτυο Bitcoin εξακολουθεί να τρέχει, έχοντας επεξεργαστεί 550.239 συναλλαγές μέχρι στιγμής τη Δευτέρα, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του fork.lol στις 15 Μαΐου 2023.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: