Οι χρήστες του Cardano μπορούν σύντομα να έχουν πρόσβαση στα dApps του Ethereum απευθείας από τα πορτοφόλια ADA

Οι χρήστες του Cardano θα μπορούν σύντομα να έχουν πρόσβαση σε συμβόλαια Ethereum Virtual Machine (EVM) χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πορτοφόλι cardano (ADA), επεκτείνοντας το βοηθητικό πρόγραμμα του δικτύου για προγραμματιστές και χρήστες.

Αυτό οφείλεται σε μια επερχόμενη λειτουργία στο Milkomeda, ένα δίκτυο που συνδέει blockchain όπως το Cardano και το Algorand με συμβόλαια EVM.

«Η Milkomeda (επίπεδο EVM του Cardano) λανσάρει μια δυνατότητα που επιτρέπει σε ΚΑΘΕ χρήστη του Cardano να χρησιμοποιεί συμβόλαια EVM απευθείας από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πορτοφόλι Cardano», δήλωσε ο Sebastien Guillemot, Διευθύνων Σύμβουλος της Milkomeda, αργά την Πέμπτη.

«Η Milkomeda θα επιτρέψει σύντομα τις ανταμοιβές staking για όλους τους χρήστες EVM, συμπεριλαμβανομένων των προγραμματιστών έξυπνων συμβολαίων», δήλωσε ο Guillemot, προσθέτοντας ότι οι ανταμοιβές staking από τα προϊόντα Cardano που έχουν κατασκευαστεί στη Milkomeda θα καταβάλλονται «αυτόματα κάθε 5 ημέρες».

Μια εικονική μηχανή Ethereum (EVM) αναφέρεται στο περιβάλλον στο οποίο ζουν όλοι οι λογαριασμοί και τα έξυπνα συμβόλαια Ethereum, χρησιμεύοντας ως εικονικός υπολογιστής που χρησιμοποιείται από προγραμματιστές για τη δημιουργία αποκεντρωμένων εφαρμογών (dapps).

Όταν αναπτύσσονται σε άλλες αλυσίδες μπλοκ, τα EVM μπορούν να επιτρέψουν στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εφαρμογές dapp και αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) παρόμοια με τον τρόπο που θα έκαναν στο Ethereum.

Η δυνατότητα θα επιτρέψει στους προγραμματιστές εφαρμογών Ethereum να χτίσουν στο δίκτυο του Cardano χρησιμοποιώντας Solidity – τη γλώσσα του υπολογιστή που χρησιμοποιείται για την κωδικοποίηση του Ethereum – χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης νέων εργαλείων ή εκμάθησης νέας γλώσσας.

Τέτοιες εφαρμογές μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά με tokens cardano αντί για ethereum, αυξάνοντας τη χρησιμότητα για τους κατόχους.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: