Η FTX EU λανσάρει τον ιστότοπο αναλήψεων για να πληρώσει τους ευρωπαίους χρήστες

Ο ευρωπαϊκός βραχίονας της FTX, FTX EU δημιούργησε έναν ιστότοπο που επιτρέπει στους Ευρωπαίους πελάτες να υποβάλλουν αιτήματα ανάληψης.

Έρχεται σχεδόν πέντε μήνες μετά την κατάρρευση της παγκόσμιας πλατφόρμας συναλλαγών και την πτώχευση στις αρχές Νοεμβρίου.

Το όνομα τομέα του νέου ιστότοπου — https://ftxeurope.eu/ — φέρεται να εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου σύμφωνα με δημοσίευμα του Finance Magnates.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης του πρόσφατα δημιουργημένου ιστότοπου για την ανάληψη κεφαλαίων από το FTX EU. Πηγή: FTX Europe

Ο νέος τομέας δεν θα προσφέρει άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες εκτός από την εξόφληση των επηρεαζόμενων πελατών, αναφέρει η έκθεση, αναφερόμενη σε ένα email που έλαβε η FTX Europe.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

«Παρακαλούμε να ενημερωθείτε ότι ο νέος τομέας μας, www.ftxeurope.eu, έχει εγκριθεί από τη ρυθμιστική αρχή CySEC, όπως έχετε προσδιορίσει καλά. Ο ιστότοπος θα χρησιμοποιηθεί μόνο για όλους τους πελάτες της FTX EU LTD για να μπορούν να διεκδικούν τα υπόλοιπα σε FIAT. Δεν θα προσφέρονται υπηρεσίες ή προϊόντα μέσω αυτού του ιστότοπου.”

Ενώ το FTX EU διατέθηκε σε χρήστες στον Οικονομικό Χώρο της Ευρώπης και στη Μέση Ανατολή, δεν είναι σαφές πόσοι χρήστες επηρεάστηκαν.

Το FTX EU έγινε διαθέσιμο μόλις τον Μάρτιο του 2022 και η παγκόσμια επιχείρηση κατέρρευσε τον Νοέμβριο, επομένως οι αριθμοί δεν αναμένεται να είναι μεγάλοι.

https://twitter.com/AFTXcreditor/status/1641481931614289920

Η FTX Japan είναι μια άλλη θυγατρική που έχει ήδη επανορθώσει τους πελάτες που επηρεάστηκαν. Στα τέλη Φεβρουαρίου, επέτρεψε μια συνολική απόσυρση κεφαλαίων, η οποία ανήλθε σε περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Η ρυθμιστική αρχή της Κύπρου ζήτησε από την FTX EU να αναστείλει τις δραστηριότητές της στις 9 Νοεμβρίου, λίγο πριν ο Όμιλος FTX και οι 130 συνδεδεμένες εταιρείες του (συμπεριλαμβανομένης της FTX EU) υποβάλουν επίσημη αίτηση πτώχευσης στις 11 Νοεμβρίου.

Η FTX Europe είχε την έδρα της στην Ελβετία για τη σχετικά σύντομη διάρκεια λειτουργίας της.

Ο ιστότοπος της FTX EU έχει εγκριθεί από τη ρυθμιστική αρχή κινητών αξιών Κύπρου: Πηγή: Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: