Οι φάλαινες ποντάρουν βαριά σε αυτά τα νέα Altcoins καθώς αυξάνεται η προσδοκία του Bull Run

Η δυναμική αγορά κρυπτονομισμάτων παρακολουθεί την εμφάνιση πολλά υποσχόμενων altcoins που τραβούν την προσοχή των κρύπτο φαλαινών, υποδεικνύοντας την πιθανή σημασία τους στην επερχόμενη ανοδική πορεία. Αξιοσημείωτα μεταξύ αυτών των altcoins είναι τα Arbitrum, Aptos, Optimism και Pullix.

Arbitrum (ARB): Ένα άλμα προς την επεκτασιμότητα και την αποδοτικότητα

To Arbitrum λαμβάνει στρατηγικά μέτρα για την ενίσχυση του οικοσυστήματός του, αναπτύσσοντας ένα πρόγραμμα επιχορήγησης ύψους 85 εκατομμυρίων δολαρίων και μια πρωτοβουλία μακροπρόθεσμων κινήτρων. Με 45,8 εκατομμύρια token Arbitrum που διατίθενται για την τόνωση της ανάπτυξης και της καινοτομίας, το έργο στοχεύει να αξιοποιήσει το ταμείο του ύψους 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να ενισχύσει τη δέσμευση των χρηστών και να προωθήσει την ανάπτυξη αποκεντρωμένων εφαρμογών στη λύση κλιμάκωσης Ethereum layer-2.

Επιπλέον, το Arbitrum έχει αποδείξει την ικανότητά του ξεπερνώντας το Ethereum σε όγκο decentralized exchange (DEX), υπογραμμίζοντας την αυξανόμενη εμπιστοσύνη και υιοθέτηση της τεχνολογίας του. Καθώς το Ethereum προετοιμάζεται για την αναβάθμιση Dencun, εστιάζοντας στη μείωση του κόστους συναλλαγών roll-up, το Arbitrum είναι έτοιμο να επωφεληθεί από την αυξημένη αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα, εδραιώνοντας τη θέση του στην αγορά κρύπτο. Παρά την πτώση κατά 80% τις τελευταίες 365 ημέρες, το Arbitrum παρουσιάζει δυνατότητες ανάκαμψης το 2024.

Aptos (APT): Θέτοντας νέα πρότυπα στην τεχνολογία Blockchain

Το Aptos κερδίζει έδαφος ως blockchain layer 1, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια, την αξιοπιστία και την επεκτασιμότητα. Με το νέο πρωτόκολλο συναίνεσης, Aptos BFT, το έργο στοχεύει στην επίτευξη υψηλής απόδοσης συναλλαγών χωρίς να διακυβεύεται η αποκέντρωση. Τα πρόσφατα επιτεύγματα περιλαμβάνουν αύξηση 18% στις συνολικές συναλλαγές, φτάνοντας τα 8,7 εκατομμύρια, και αύξηση 7% στη βάση των χρηστών του, φτάνοντας συνολικά τους 420.000 χρήστες.

Οι συνεργασίες με τους τεχνολογικούς κολοσσούς Google Cloud και Microsoft, η εισαγωγή ενός SDK για προγραμματιστές παιχνιδιών Web3 στο Unity και η εφαρμογή του πρωτοκόλλου Narwhal mempool για βελτιωμένη κλιμάκωση καταδεικνύουν τη δέσμευση της Aptos στην καινοτομία. Η πρόσφατη άνοδος κατά 1,05% τις τελευταίες 7 ημέρες, σε συνδυασμό με τα θετικά σήματα από τους ταλαντωτές και τους κινητούς μέσους όρους, υποδεικνύει μια φάση συσσώρευσης για τo Aptos.

Optimism (OP): Προώθηση του τοπίου του Ethereum

Το 2023, η Optimism έκανε σημαντικά βήματα στην κλιμάκωση του Ethereum και την ενίσχυση τou blockchain μέσω της αναβάθμισης Bedrock. Δίνοντας προτεραιότητα στην αρθρωτότητα και την ευθυγράμμιση με το Ethereum, η αναβάθμιση επιτάχυνε τις συναλλαγές, προσελκύοντας προγραμματιστές και χρήστες στην πλατφόρμα Optimism. Η υπεραπόδοση του token Optimism, ιδίως στον τομέα DeFi, αντανακλούσε την ισχυρή εμπιστοσύνη της αγοράς.

Η ενσωμάτωση με το BUSD της Binance και η επιτυχής ολοκλήρωση του hard fork του Bedrock σηματοδότησαν κρίσιμα ορόσημα, τοποθετώντας το Optimism ως “Superchain”. Η τρέχουσα πτώση της τιμής κατά 19% τον τελευταίο μήνα παρουσιάζει ένα ελκυστικό σημείο εισόδου για τις φάλαινες, με τον RSI 47 να προσθέτει στην επενδυτική ελκυστικότητα.

Pullix (PLX): Αναμόρφωση των συναλλαγών με προηγμένα χαρακτηριστικά

To Pullix διακρίνεται προσφέροντας προηγμένα χαρακτηριστικά διαπραγμάτευσης, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων με βάση την τεχνητή νοημοσύνη, διαπραγμάτευση με περιθώριο κέρδους υψηλής μόχλευσης και μια προσέγγιση επιλογής περιουσιακών στοιχείων με γνώμονα την κοινότητα. Ειδικότερα, το Pullix ξεχωρίζει ως η μόνη πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε εξελιγμένα εργαλεία συναλλαγών διατηρώντας τον έλεγχο των ιδιωτικών τους κλειδιών.

Αυτή η μοναδική πρόταση τοποθετεί το Pullix ευνοϊκά εν μέσω νομικών προκλήσεων του centralized exchange. Χωρίς απαιτήσεις KYC, το Pullix παρέχει πρόσβαση σε stocks, derivatives, CFDs, leverage και ένα off-chain order book. Η προσδοκία περιβάλλει την κυκλοφορία του Pullix, με τους αναλυτές να προβλέπουν αύξηση 150% κατά τη διάρκεια της προπώλησης και αύξηση 15x μετά την κυκλοφορία, καθιστώντας το μια δελεαστική προοπτική για τους επενδυτές στην επερχόμενη ανοδική πορεία.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: