Οι εταιρείες κρύπτο του Χονγκ Κονγκ βλέπουν ενδιαφέρον από κινεζικές τράπεζες

Οι εταιρείες κρύπτο που εγκαθίστανται στο Χονγκ Κονγκ ενόψει του νέου καθεστώτος αδειοδότησης για τα ανταλλακτήρια κρύπτο τον Ιούνιο φέρεται να έχουν βρει απροσδόκητους συμμάχους στην περιοχή – κινεζικές κρατικές τράπεζες.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Σύμφωνα με μια  έκθεση  της 27ης Μαρτίου από το Bloomberg, οι κινεζικές τράπεζες, συμπεριλαμβανομένης της Shanghai Pudong Development Bank, της Bank of Communications Co. και της Bank of China Ltd., είτε έχουν αρχίσει να προσφέρουν τραπεζικές υπηρεσίες σε εταιρείες κρύπτο στο Χονγκ Κονγκ είτε έχουν κάνει έρευνες σε εταιρείες κρύπτο. σύμφωνα με «άτομα με γνώση του θέματος».

Μια πηγή ισχυρίζεται ότι ένας εκπρόσωπος πωλήσεων κινεζικής τράπεζας επισκέφτηκε ακόμη και το κεντρικό γραφείο μιας εταιρείας κρύπτο για να παρουσιάσει τραπεζικές υπηρεσίες. Όλα αυτά παρά τη συνεχιζόμενη απαγόρευση κρύπτο στην Κίνα .

Η Julia Pang, επικεφαλής των τραπεζικών σχέσεων στην πλατφόρμα συναλλαγών κρύπτο OSL με έδρα το Χονγκ Κονγκ, δήλωσε ότι η εταιρεία της καλωσόρισε το “αυξανόμενο ενδιαφέρον των κινεζικών τραπεζών για την εμπλοκή με τη ρυθμιζόμενη βιομηχανία κρύπτο”.

«Αυτή η εξέλιξη είναι ενθαρρυντική τόσο για τη βιομηχανία όσο και για το ευρύτερο οικοσύστημα, καθώς καταδεικνύει την ωρίμανση του τομέα των κρύπτο από τα παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα», είπε.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας είπε ότι δεν μπορούν προς το παρόν να δώσουν ένα σχόλιο σχετικά με το εάν η εταιρεία είχε προσεγγιστεί από κρατικές κινεζικές τράπεζες. 

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, η κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ υπέβαλε την ιδέα να εισαγάγει το δικό της νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των κρύπτο και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και Μελλοντικής Εκπλήρωσης του Χονγκ Κονγκ στις 20 Φεβρουαρίου δημοσίευσε μια πρόταση για ένα καθεστώς ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων , το οποίο θα τεθεί σε ισχύ τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με έκθεση της 20ής Φεβρουαρίου, γίνεται επίσης κατανοητό ότι εκπρόσωποι του Γραφείου Συνδέσμου της Κίνας επισκέπτονται συχνά συγκεντρώσεις κρύπτο στο Χονγκ Κονγκ.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: