Ο Τραμπ επέστρεψε στο Instagram μετά από 2+ χρόνια με αναρτήσεις τα νέα NFT’s του

Μετά την απαγόρευση χρήσης της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στο Facebook μετά την παραβίαση της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε επίσημα στο Instagram.

Ο λογαριασμός του Τραμπ στη δημοφιλή εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών απενεργοποιήθηκε το 2021, ωστόσο ο πρώην πρόεδρος δημοσίευσε δύο φωτογραφίες την Τρίτη. Ο Τραμπ επέστρεψε πλέον στο τρίπτυχο Facebook, Twitter και Instagram, καθώς προετοιμάζεται για τις εκλογές του 2024.

Οι νέες αναρτήσεις του την Τρίτη και οι δύο προβάλλουν την επανέκδοση των δημοφιλών καρτών συναλλαγών NFT του Τραμπ

Παρά την πρόσφατη παραπομπή του, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν επιβραδύνει τις φιλοδοξίες του στο Web3. Ο πρώην πρόεδρος ανακοίνωσε την Τρίτη την κυκλοφορία της Σειράς 2 της συλλογής Trump Digital Trading Cards της συλλογής του με non-fungible token (NFT).


Ο 45ος πρόεδρος μοιράστηκε την είδηση στο κοινωνικό του δίκτυο Truth Social, λέγοντας στους οπαδούς του ότι μετά από “μεγάλη επιτυχία”, επεκτείνει τη συλλογή με μια δεύτερη νομισματοκοπία που είναι πλέον διαθέσιμη στους συλλέκτες.

Ενώ τα tokens θα κοπούν στο Polygon και θα παραμείνουν στην αρχική τιμή κοπής των 99 δολαρίων, η τέχνη, τα χαρακτηριστικά σπανιότητας και τα χαρακτηριστικά χρησιμότητας θα διαφέρουν από την πρώτη συλλογή. Για αρχή, η σειρά 2 περιλαμβάνει 47.000 NFTs – 2.000 περισσότερα από την πρώτη σειρά που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2022. Είναι ίσως ένα νεύμα στις φιλοδοξίες του να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο ως ο 47ος πρόεδρος.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Trump Digital Trading Card, κανένα από τα 10 tokens δεν θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Αντί για κλήρωση, οι συλλέκτες που θα αγοράσουν 47 tokens μπορούν να διεκδικήσουν ένα δείπνο με τον Τραμπ στο θέρετρο Mar-a-Lago στη Φλόριντα. Για τους συλλέκτες που θα αγοράσουν 100 tokens με κρυπτονόμισμα, θα κερδίσουν όχι μόνο το δείπνο, αλλά και ένα μοναδικό έργο τέχνης με θέμα τον Τραμπ.

Με την είδηση της επερχόμενης συλλογής, η τιμή της αρχικής συλλογής στη δευτερογενή αγορά OpenSea έπεσε από σχεδόν 0,4 ETH ή 840 δολάρια σε 0,2 ETH ή 420 δολάρια – χάνοντας τη μισή της αξία.


Ο Τραμπ κυκλοφόρησε την πρώτη του συλλογή NFT τον Δεκέμβριο, η οποία εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες. Σύμφωνα με μια πρόσφατη κατάθεση από το Γραφείο Κυβερνητικής Δεοντολογίας των ΗΠΑ, ο Τραμπ κέρδισε από 500.000 έως 1 εκατομμύριο δολάρια σε κεφάλαια από τη συλλογή.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: