Οι χρήστες της Binance λαμβάνουν νέες διευθύνσεις κατάθεσης ETH: Τι πρέπει να κάνουν

H Binance, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο στον κόσμο βάσει όγκου συναλλαγών, απενεργοποιεί πολλές παλιές διευθύνσεις καταθέσεων στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υποδομών του.

Σε ανακοίνωσή της στις 18 Απριλίου, η Binance δήλωσε ότι θα αποσύρει επιλεγμένες διευθύνσεις κατάθεσης και υπομνήματα σε παρτίδες σε πολλαπλά blockchain, συμπεριλαμβανομένων των Ether, Tron, BNB και Stellar. Το ανταλλακτήριο δήλωσε ότι η απόσυρση των παλαιών διευθύνσεων αποτελεί ρουτίνα και μέρος της ενίσχυσης της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας για τους χρήστες.

Οι χρήστες αυτών των επηρεαζόμενων διευθύνσεων blockchain κατάθεσης θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το ανταλλακτήριο ενθάρρυνε έντονα όλους τους επηρεαζόμενους χρήστες να αποκτήσουν νέα διεύθυνση και υπόμνημα μόλις λάβουν την ειδοποίηση. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ειδοποίησης θα περιλαμβάνει την ημερομηνία λήξης για τυχόν ξεπερασμένες διευθύνσεις κατάθεσης. Όταν οι χρήστες αποκτήσουν νέα διεύθυνση, οι παλιές διευθύνσεις κατάθεσης θα καταστούν άκυρες.

Για να αποκτήσουν μια νέα διεύθυνση κατάθεσης, οι χρήστες πρέπει να συνδεθούν στο λογαριασμό τους στο Binance και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που αναφέρονται στην ειδοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Η μετάβαση έχει προγραμματιστεί για το διάστημα μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου 2023.

Το ανταλλακτήριο διαβεβαίωσε επίσης ότι τα κεφάλαια δεν θα χαθούν αν κάποιος στείλει κατά λάθος περιουσιακά στοιχεία σε ληγμένες διευθύνσεις. Ωστόσο, οι πληρωμές που έγιναν σε διευθύνσεις που έχουν ήδη λήξει δεν θα επιστραφούν αμέσως. Οι χρήστες πρέπει να πιστώσουν χειροκίνητα τις καταθέσεις από την παλιά διεύθυνση χρησιμοποιώντας τη σελίδα “ιστορικό συναλλαγών”.

Η Binance αναβαθμίζει και συντηρεί τακτικά την υποδομή της από καιρό σε καιρό. Το ανταλλακτήριο σήμανε πρόσφατα συναγερμό κατά 191 υψηλού κινδύνου, αναξιόπιστων αποκεντρωμένων εφαρμογών και ψεύτικων tokens στο εγγενές δίκτυο blockchain που ονομάζεται BNB Chain.

Η αλλαγή στις διευθύνσεις κατάθεσης πολλαπλών blockchain, συμπεριλαμβανομένης αυτής του Ethereum, έρχεται μόλις μία ημέρα πριν η Binance ανοίξει την ανάληψη ETH για τους χρήστες. Εκατομμύρια Ether έχουν πλέον ξεκλειδωθεί μετά τις αναβαθμίσεις Shapella στις 12 Απριλίου, με τα μεγάλα ανταλλακτήρια και τους θεματοφύλακες να έχουν ήδη προβεί σε διευθετήσεις ώστε οι χρήστες να ξεκλειδώσουν τα ETH τους από την αλυσίδα Beacon Chain σχεδόν τρία χρόνια μετά την τοποθέτησή τους.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: