Ο συνιδρυτής του Ethereum Vitalik Buterin μεταφέρει 1 εκατομμύριο δολάρια σε ETH στην Coinbase

Οι αναλυτές του blockchain έχουν σημάνει συναγερμό καθώς μια συναλλαγή που αφορά Ether (ETH) αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων, η οποία συνδέεται με το ελεγχόμενο πορτοφόλι του συνιδρυτή του Ethereum Vitalik Buterin, εμφανίζεται εν μέσω ενός σκηνικού πτώσης των αγορών κρυπτονομισμάτων μετά τις εκτεταμένες απώλειες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Η δημόσια διεύθυνση πορτοφολιού Ethereum με την ονομασία vitalik.eth εκτέλεσε μια μεταφορά 600 ETH στις 21 Αυγούστου, ωστόσο η διεύθυνση εξακολουθεί να διατηρεί πάνω από 3.900 ETH αξίας 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων σύμφωνα με τα δεδομένα της Etherscan.

Περαιτέρω έρευνα μέσω blockchain ανάλυσης δεδομένων από την Lookonchain αποκάλυψε πρόσθετες λεπτομέρειες, αποκαλύπτοντας ότι o vitalik.eth εκκαθάρισε μια επιστροφή 251.000 τοκεν Rai Reflex Index (RAI) στο Maker. Αυτό ακολουθήθηκε από μια απόσυρση 1.000 ETH, αξίας περίπου 1,67 εκατομμυρίων δολαρίων, λίγες ώρες πριν από την προαναφερθείσα κίνηση ETH στην Coinbase.

Η συναλλαγή αυτή, που αφορούσε τη μεταφορά 600 ETH στο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες, συγκέντρωσε γρήγορα την προσοχή μιας σειράς σημαντικών συσσωρευτών δεδομένων blockchain και μέσων ενημέρωσης. Η είδηση προκάλεσε συζητήσεις σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, με τις εικασίες γύρω από τη συναλλαγή να πολλαπλασιάζονται.

Η συναλλαγή του Buterin εκτυλίσσεται στο πλαίσιο μιας ευάλωτης αγοράς κρυπτονομισμάτων, η οποία εξακολουθεί να ταλανίζεται από μια σημαντική διόρθωση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Τόσο το Bitcoin όσο και το Ethereum υπέστησαν πισωγυρίσματα, με απώλειες που ανήλθαν σε 11% και 8% αντίστοιχα.

Η εξέλιξη αυτή ευθυγραμμίζεται με τις προηγούμενες ενέργειες του Buterin, όπου έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι έχει πουλήσει τμήματα των συμμετοχών του σε ETH σε διάφορες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών. Έχει επίσης εκποιήσει δημοσίως τοκενς που έλαβε σε unsolicited altcoin airdrops, δείχνοντας την προθυμία του να εμπλακεί ενεργά με τη δυναμική της αγοράς.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: