Ο συνιδρυτής του Dogecoin κάνει απροσδόκητη δήλωση για το Bitcoin

Σε μια αναπάντεχη τροπή των γεγονότων, ο Billy Markus, ο συνιδρυτής του Dogecoin, γνωστός για τα παιχνιδιάρικα και συχνά χιουμοριστικά σχόλιά του για τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, έκανε μια δήλωση που προκάλεσε το ενδιαφέρον της κοινότητας των κρυπτονομισμάτων.

Ο Markus, ο οποίος έχει έφεση στα ιδιόρρυθμα σχόλια, πήγε στο X για να απευθύνει μια διασκεδαστική έκκληση προς το Bitcoin, το πρωτοπόρο και πολυτιμότερο κρυπτονόμισμα, προτείνοντάς του να φτάσει την πρωτοφανή αξία του 1 εκατομμυρίου δολαρίων ανά νόμισμα, ενώ εκείνος κοιμάται. “Αγαπητό Bitcoin, σε παρακαλώ πήγαινε στο 1 εκατομμύριο δολάρια ανά νόμισμα ενώ εγώ κοιμάμαι. Ευχαριστώ”, έγραψε ο Markus, ο οποίος χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο “Shibetoshi Nakamoto” στο X.

Αν και το πλαίσιο πίσω από τη δήλωση του Markus παραμένει ασαφές, είναι πιθανό το πρόσφατο σχόλιό του να συνάδει με τη συνήθη προσέγγιση της γλώσσας του στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων.

Το Dogecoin, το οποίο αρχικά σχεδιάστηκε ως ένα αστείο που διακωμωδούσε την κερδοσκοπική φρενίτιδα γύρω από τα κρυπτονομίσματα, ξεκίνησε το 2013 από τους μηχανικούς λογισμικού Billy Markus και Jackson Palmer. Η χρονική στιγμή του tweet του Markus είναι αξιοσημείωτη, καθώς συμπίπτει με την αξιοσημείωτη πτώση του Bitcoin κατά 11% από τα πρόσφατα ιστορικά υψηλά του, στα 73.737 δολάρια. Η υποχώρηση του Bitcoin ξεκίνησε καθώς οι traders προσπάθησαν να κεφαλαιοποιήσουν τα κέρδη μετά την αξιοσημείωτη άνοδό του κατά 134% το τελευταίο έτος. Παρά την υποχώρηση αυτή, το κορυφαίο κρυπτονόμισμα σημείωσε μια μέτρια αύξηση 1,39% τις τελευταίες 24 ώρες, διαπραγματευόμενο στα 65.839 δολάρια σύμφωνα με τα στοιχεία του CoinMarketCap. Κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, το Bitcoin παρουσίασε διακυμάνσεις, πέφτοντας μέχρι και τα 60.760 δολάρια λόγω της φθίνουσας ζήτησης για τα αμερικανικά διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια που κατέχουν το κρυπτονόμισμα.

Ενώ ορισμένοι μπορεί να ερμηνεύσουν το σχόλιο του Markus ως ένα ανάλαφρο αστείο, άλλοι το αντιλαμβάνονται ως έναν προβληματισμό που προκαλεί σκέψεις σχετικά με τη δυνατότητα του Bitcoin να διαταράξει τα παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά συστήματα και να αναδιαμορφώσει την παγκόσμια οικονομία. Με την αυξανόμενη αποδοχή και υιοθέτηση του Bitcoin, η ιδέα ενός στόχου τιμής 1 εκατομμυρίου δολαρίων, που κάποτε θεωρούνταν υπερβολική, μπορεί να μην είναι τόσο απίθανη όσο φαινόταν κάποτε.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

One Response

 1. Καλησπέρα από Γερμανία.
  Θεωρώ ότι το Bitcoin και τα crypto γενικότερα είναι στην εποχή της σπηλιάς ακόμα.
  Έπειτα από χρόνια θα καταλάβουμε τι έγινε με τα κρυπτονομίσματα γενικά.
  Τώρα είμαστε στο στάδιο ποινικοποίησης, σύνδεσης με τον υπόκοσμο και πρόσφατα στην επιβολή φόρου!(άκουσον άκουσον!)
  Όλα δείχνουν ότι το φετινό Bull Bear θα κάνει μεγάλη….αναστάτωση,καθώς κ διαφορετικό από το προηγούμενο,για πολλους λόγους, οπότε αν το δουμε στις 150Κ ή 300Κ , δε θα μου φανεί και τόσο ουάου γιατί αυτό περιμένουμε όλοι!
  Dex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: