Γιατί αυξήθηκαν οι τιμές Terra Classic (LUNC) και USTC

Οι πρόσφατες εξελίξεις γύρω από το Terra Classic (LUNC) και το USTC προκάλεσαν αξιοσημείωτες αυξήσεις στις τιμές τους. Μετά την απελευθέρωση του Do Kwon, συνιδρυτή της Terraform Labs, και την επακόλουθη καθυστέρηση των αιτημάτων έκδοσης από το Ανώτατο Δικαστήριο του Μαυροβουνίου, και τα δύο tokens παρουσίασαν σημαντική άνοδο.

Θετική δυναμική για το LUNC και το USTC

Η είδηση της απελευθέρωσης του Do Kwon πυροδότησε ένα κύμα αγοραστικής δραστηριότητας σε ολόκληρη την αγορά κρυπτονομισμάτων. Αυτός ο ενθουσιασμός μεταφράστηκε σε μια αξιοσημείωτη άνοδο της τιμής του LUNC κατά 20%, όπως αναφέρει το CoinMarketCap.

Ενώ οι δραστηριότητες αποκόμισης κερδών μετρίασαν ελαφρώς την αρχική άνοδο, το LUNC διατηρεί επί του παρόντος τη θέση του στα 0,000155 δολάρια. Ο όγκος συναλλαγών του token σημείωσε επίσης μια αξιοσημείωτη αύξηση 200%, αν και έκτοτε έχει σταθεροποιηθεί σε ένα εντυπωσιακό κέρδος 53% κατά τις τελευταίες 24 ώρες.

Η θετική δυναμική δεν σταμάτησε εκεί, καθώς το USTC σημείωσε επίσης άνοδο 12%, φτάνοντας για λίγο τα 0,0301 δολάρια. Αν και υπήρξε μια μικρή υποχώρηση της τιμής της, το USTC εξακολουθεί να κατέχει μια αύξηση 3,51%. Αυτό το ανοδικό κλίμα επιβεβαιώνεται περαιτέρω από την αύξηση κατά 20% του συνολικού ανοικτού ενδιαφέροντος των προθεσμιακών συμβολαίων USTC σε διάφορα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

Διαπιστώσεις από τα δεδομένα της αγοράς

Σύμφωνα με τα στοιχεία της CoinGlass, υπήρξε σημαντική αύξηση του ανοιχτού ενδιαφέροντος των προθεσμιακών συμβολαίων 1000LUNC σε πλατφόρμες όπως η Binance και η Bybit, που έφτασε στο 40%. Παρόμοια ανταλλακτήρια είδαν επίσης μια αύξηση στα LUNC futures, ξεπερνώντας το 35% την προηγούμενη ημέρα. Ωστόσο, υπήρξε μια αξιοσημείωτη πτώση τόσο στα 1000LUNC όσο και στα futures LUNC, καθώς ορισμένοι traders επιλέγουν να ρευστοποιήσουν τις θέσεις τους.

Αναμενόμενες αναβαθμίσεις και εξελίξεις τροφοδοτούν την αισιοδοξία

Κοιτάζοντας μπροστά, η αλυσίδα Terra Luna Classic ετοιμάζεται για μια ουσιαστική αναβάθμιση την ερχόμενη εβδομάδα. Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό αυτής της αναβάθμισης είναι η εισαγωγή των IBC-Hooks, με στόχο τη διευκόλυνση της απρόσκοπτης εισόδου αποκεντρωμένων εφαρμογών (dApps) στο δίκτυο.

Επιπλέον, η Genuine Labs είναι έτοιμη να παρουσιάσει κρίσιμες ενημερώσεις που αποσκοπούν στην ενίσχυση της ασφάλειας, της λειτουργικότητας και της διαλειτουργικότητας του Terra Luna Classic. Η ομάδα ανάπτυξης έχει δεσμευτεί να ολοκληρώσει όλες τις βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης της αναβάθμισης στο Cosmos SDK 0.47, μέσα στις επόμενες 8 εβδομάδες.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: