Ο Saylor της MicroStrategy συγχωνεύει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εργασίας με το Bitcoin Lightning

Το Lightning Network έχει ενσωματωθεί στην εταιρική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Michael Saylor, ενός ταύρου του Bitcoin και συνιδρυτή της εταιρείας λογισμικού επιχειρηματικής ευφυΐας MicroStrategy.

Σε ένα tweet στις 17 Απριλίου, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μοιράστηκε με τους 3 εκατομμύρια οπαδούς του στο Twitter ένα στιγμιότυπο οθόνης μερικών συναλλαγών που στάλθηκαν στο “saylor@microstrategy.com” από άλλους με τη μορφή Satoshis ή “Sats” – τη μικρότερη ονομαστική αξία του Bitcoin.

Η ενσωμάτωση της MicroStrategy ενεργοποιείται από το πρωτόκολλο Lightning Address, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν ένα “αναγνωριστικό διαδικτύου” όπως μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντί να χρειάζεται να αντιγράφουν διευθύνσεις πορτοφολιού ή να χρησιμοποιούν κωδικούς QR.

Δεν είναι σαφές αν η MicroStrategy ενσωμάτωσε τη λειτουργία σε όλα τα εταιρικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας.

Το δίκτυο Lightning είναι μια δημοφιλής λύση κλιμάκωσης layer 2 του Bitcoin, ικανή να επεξεργάζεται 1 εκατομμύριο συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο (TPS) με βασική χρέωση 1 Satoshi ή περίπου τέσσερα σεντς.

Ο Saylor, ο οποίος εκτελεί πλέον χρέη εκτελεστικού προέδρου στην εταιρεία, ήταν ο εγκέφαλος πίσω από την επενδυτική στρατηγική της MicroStrategy για το Bitcoin, η οποία αποσκοπεί στην ενίσχυση του ισολογισμού της εταιρείας.

Η MicroStrategy έχει δαπανήσει 4,17 δισεκατομμύρια δολάρια για να συγκεντρώσει 140.000 BTC από τότε που η εταιρεία άρχισε να αγοράζει τον Μάρτιο του 2021. Η μέση τιμή αγοράς της εταιρείας είναι 29.800 δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία του Buy Bitcoin Worldwide.

Με την τιμή του Bitcoin να βρίσκεται σήμερα στα 29.400 δολάρια, η MicroStrategy έχει χάσει μόλις 1,3% επί της συνολικής της επένδυσης.

Ωστόσο, η εταιρεία βρέθηκε και πάλι στο πράσινο για ένα σύντομο χρονικό διάστημα την περασμένη εβδομάδα, όταν το Bitcoin διέσπασε το όριο των 30.000 δολαρίων.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα: