Ο Elon Musk αλλάζει το εικονίδιο του Twitter σε Doge αφού επιδιώκει την απόρριψη αγωγής

Στις 3 Απριλίου, ο γίγαντας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Twitter άλλαξε το εικονίδιό του σε αυτό του συμβόλου του δημοφιλούς dogecoin.

Μόλις δύο ημέρες πριν, ο Elon Musk, Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter και της Tesla, ζήτησε από δικαστή των ΗΠΑ να απορρίψει αγωγή ύψους 258 δισεκατομμυρίων δολαρίων που κατέθεσαν επενδυτές, οι οποίοι ισχυρίζονταν τη λειτουργία ενός συστήματος πυραμίδας για την προώθηση του Dogecoin.

Το Dogecoin σημειώνει απότομη άνοδο υπό το φως της είδησης, με την τιμή του να αυξάνεται κατά περισσότερο από 22% την τελευταία ώρα στα $0,09784. Η αλλαγή του εικονιδίου πραγματοποιήθηκε σε ολόκληρη την πλατφόρμα και είναι άμεσα ορατή από τους περίπου 360 εκατομμύρια μηνιαίως ενεργούς χρήστες του γίγαντα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και από τους επισκέπτες της πλατφόρμας. Οι δικηγόροι του Musk φέρεται να υποστήριξαν ότι οι “αστείες εικόνες” και η “αποστολή λέξεων υποστήριξης στο Twitter” δεν ισοδυναμούν με απαίτηση απάτης.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: