Η κάρτα Binance ενημερώνει τα τέλη συναλλαγών & τα τέλη ανάληψης από ΑΤΜ για τους χρήστες στην Ευρώπη

Από τις 2023-06-02 στις 00:00 (UTC), η Binance Card θα αρχίσει να χρεώνει τέλη συναλλαγών και τέλη ανάληψης από ΑΤΜ για συναλλαγές εκτός Ευρώπης. Αυτό ισχύει μόνο για τους χρήστες της Binance Card στην Ευρώπη.

Κάντε την εγγραφή σας στην Binance ΕΔΩ και λάβετε 50$+ μπόνους!

Βασικές ενημερώσεις:

Τέλη συναλλαγών στο εξωτερικό: Η Binance Card θα χρεώνει τους Ευρωπαίους χρήστες με τέλος συναλλαγών στο εξωτερικό 2% για όλες τις συναλλαγές εκτός ευρώ εκτός Ευρώπης. Δεν θα χρεώνονται τέλη συναλλαγής στο εξωτερικό εφόσον η συναλλαγή ολοκληρώνεται εντός της Ευρώπης, και αυτό ισχύει ακόμη και αν η συναλλαγή δεν είναι σε ευρώ.

Τέλη ανάληψης μετρητών ΑΤΜ στο εξωτερικό: Η Binance Card θα χρεώνει τους Ευρωπαίους χρήστες με τέλος ανάληψης από ΑΤΜ στο εξωτερικό 2% για κάθε ανάληψη από ΑΤΜ εκτός Ευρώπης. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν θα χρεώνεται τέλος ανάληψης από ΑΤΜ στο εξωτερικό εάν η ανάληψη από ΑΤΜ πραγματοποιείται εντός της Ευρώπης, ανεξάρτητα από το νόμισμα.

Σημείωση: Στις χώρες αυτές δεν θα χρεώνονται τέλη συναλλαγής στο εξωτερικό ή ανάληψης από ΑΤΜ στο εξωτερικό (εντός Ευρώπης με νόμισμα εκτός του ευρώ): Αρούμπα, Βουλγαρία, Κουρασάο, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Νήσοι Φερόε, Γροιλανδία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία, Πολωνία, Ρουμανία, Ελβετία, Σουηδία, Άγιος Μαρτίνος, Άγιος Μαρτίνος και Τουρκία.

Σημειώσεις:
Οι προαναφερθείσες ενημερώσεις ισχύουν μόνο για τους χρήστες της Binance Card που έχουν αναγνωριστεί ως Ευρωπαίοι χρήστες μέσω KYC. Εγγραφή στην Binance και παραγγελία της κάρτας ➤ https://bit.ly/gabinance
Η Binance Card εκδίδεται από την αδειοδοτημένη οντότητα UAB “Finansinės paslaugos “Contis” και διανέμεται από τη Swipe. Η χρήση της Binance Card υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζονται στη συμφωνία κατόχου κάρτας.

Σημείωση: Η παρούσα ανακοίνωση ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 2023-04-03 για να διευκρινιστεί ο κατάλογος των χωρών με νόμισμα εκτός του ευρώ εντός της Ευρώπης, όπου δεν θα χρεώνονται τέλη για συναλλαγές στο εξωτερικό ή για αναλήψεις από ΑΤΜ στο εξωτερικό.

Η Binance διατηρεί το δικαίωμα κατά τη διακριτική της ευχέρεια να τροποποιήσει ή να ακυρώσει την παρούσα ανακοίνωση ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Προειδοποίηση κινδύνου: Οι τιμές των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων μπορεί να είναι ευμετάβλητες. Η αξία της επένδυσής σας μπορεί να μειωθεί ή να αυξηθεί και μπορεί να μην πάρετε πίσω το ποσό που επενδύσατε. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις επενδυτικές σας αποφάσεις και η Binance δεν ευθύνεται για τυχόν απώλειες που μπορεί να υποστείτε. Παρακαλείστε να χρηματοδοτείτε το πορτοφόλι σας και να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας με προσοχή. Δεν αποτελεί χρηματοοικονομική συμβουλή.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: