Ο δήμαρχος του Μαϊάμι που υποστηρίζει το Bitcoin, υποβάλλει αίτηση για την προεδρική υποψηφιότητα του 2024

Ο Φράνσις Σουάρες, δήμαρχος του Μαϊάμι και γνωστός υποστηρικτής των κρύπτο, κατέθεσε χαρτιά που σηματοδοτούν την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών το 2024.

Θα ενταχθεί στους ομοίους του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του συναδέλφου του κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις – στη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος των Ρεπουμπλικάνων.

Ο Σουάρεζ κατέθεσε επίσημα τα χαρτιά στις 14 Ιουνίου, σύμφωνα με τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα η Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή των ΗΠΑ.

Ο Σουάρεζ έχει προγραμματιστεί να μιλήσει στην Προεδρική Βιβλιοθήκη Ρόναλντ Ρέιγκαν στη Simi Valley της Καλιφόρνια στις 16 Ιουνίου, όπου αναμένεται να μιλήσει διεξοδικότερα για τα προεδρικά του σχέδια.

Τον Ιούνιο του 2022, ο Suarez δήλωσε ότι το Bitcoin μπορεί να γίνει παγκόσμιο νόμισμα και έχει δεχτεί στο παρελθόν τον μισθό του σε Bitcoin.

Ο Suarez συμμετείχε επίσης στο “MiamiCoin” τον Ιανουάριο του 2022, ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου οι κάτοικοι του Μαϊάμι μπορούν να αγοράζουν κρυπτονομίσματα μέσω ενός ψηφιακού πορτοφολιού και να λαμβάνουν μέρισμα Bitcoin.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: