Η ByBit συνδέεται με το ChatGPT για εργαλεία συναλλαγών με τεχνητή νοημοσύνη

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων ByBit θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να παρέχει μια σειρά από νέα εργαλεία συναλλαγών και μετρήσεις για τους χρήστες μέσω της ενσωμάτωσης με το ChatGPT.

Κάνε την εγγραφή σου στην Bybit απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος 50$!

Το εξαιρετικά αναγνωρισμένο chatbot της OpenAI με μεγάλο γλωσσικό μοντέλο έχει χρησιμοποιηθεί από πληθώρα βιομηχανιών για την παροχή καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών. Ο χώρος των συναλλαγών κρυπτονομισμάτων θα μπορούσε να επωφεληθεί από την υπηρεσία, καθώς η ByBit παρουσιάζει τη δική της προσφορά με τεχνητή νοημοσύνη στους trader κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιούν το ανταλλακτήριο με έδρα το Ντουμπάι.

Το ToolsGPT της ByBit συνδυάζει την τεχνολογία μηχανικής μάθησης του ChatGPT με τα δεδομένα αγοράς του ανταλλακτηρίου για την παροχή τεχνικής ανάλυσης, δεδομένων τιμών και μετρήσεων. Η ενσωμάτωση επιτρέπει επίσης στο ToolsGPT να παράγει εξατομικευμένες απαντήσεις στα ερωτήματα των traders.

Το ανταλλακτήριο διαφημίζει τη νέα προσφορά για την παροχή διορατικότητας και προβλέψεων σε διάφορα σενάρια συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Το ToolsGPT θα είναι σε θέση να αναλύει τις τάσεις των τιμών με βάση τα δεδομένα της αγοράς για έναν αριθμό κρυπτονομισμάτων.

Κάνε την εγγραφή σου στην Bybit απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος 50$!

Σύμφωνα με την ByBit, αυτό περιλαμβάνει την παροχή τάσεων τιμών για μια σειρά από tokens και λαμβάνει υπόψη τους τεχνικούς δείκτες για την πρόβλεψη μελλοντικών κινήσεων της αγοράς. Η υπηρεσία έχει οριστεί για να εξυπηρετεί traders διαφορετικών επιπέδων εμπειρίας και είναι ελεύθερα προσβάσιμη σε όλους τους χρήστες του ανταλλακτηρίου.

Σε δήλωση του διευθύνοντος συμβούλου της ByBit, Ben Zhou, τονίζεται ότι η ενσωμάτωση της ChatGPT αποτελεί μια καινοτόμο κίνηση που αποσκοπεί στο να βοηθήσει τους traders να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις με βάση ιστορικά δεδομένα της αγοράς και δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και συμβουλές που δημιουργούνται από τεχνητή νοημοσύνη:

“Με την ενσωμάτωση του ChatGPT στο Bybit Tools, είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους χρήστες πιο ολοκληρωμένες πληροφορίες κατά τη λήψη των αποφάσεών τους. Το ToolsGPT αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας να ενδυναμώνουμε τους συναλλασσόμενους με προηγμένα εργαλεία και πληροφορίες”.

Το ByBit δεν είναι το μόνο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που έχει εξερευνήσει τη χρήση του ChatGPT για να παρέχει στους χρήστες μοναδικές πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των token, τις κινήσεις της αγοράς και τα έργα.

Η Crypto.com ξεκίνησε το Μάιο του 2023 το δικό της βοηθό χρήστη με ChatGPT που ονομάστηκε Amy, ενώ η Binance ενσωμάτωσε επίσης το chatbot της OpenAI στην πλατφόρμα Binance Academy για να παράγει απαντήσεις από τη βάση δεδομένων της με άρθρα και πληροφορίες σχετικά με το ευρύτερο οικοσύστημα web3.

Το OKX είναι ένα άλλο χρηματιστήριο που εξερευνά τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης μετά την ενσωμάτωση των εργαλείων AI της EndoTech για την ανάλυση της μεταβλητότητας της αγοράς και των ευκαιριών διαπραγμάτευσης.

Η Solana Labs εγκαινίασε επίσης ένα πρόσθετο που τροφοδοτείται από το ChatGPT και το οποίο θα επιτρέπει στο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο να ελέγχει τα υπόλοιπα των πορτοφολιών, να μεταφέρει μάρκες που είναι εγγενείς στη Solana και να συναλλάσσεται με (NFTs).

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: