Ο CTO της Tether αρνείται να αποκαλύψει γεωγραφικές τοποθεσίες εξόρυξης Bitcoin

Ο Paolo Ardoino, ο Chief Technology Officer της Tether USDT, βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς κυκλοφόρησαν φήμες γύρω από εικόνες μεγάλων βιομηχανικών εμπορευματοκιβωτίων που μοιράστηκαν στο διαδίκτυο. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις τοποθεσίες εξόρυξης Bitcoin της Tether, επέλεξε να παραμείνει σιωπηλός.

Στις 26 Αυγούστου, ο Ardoino έκανε μια ανάρτηση στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter) για να αντιμετωπίσει την περιέργεια που πυροδοτήθηκε από μια εικόνα που είχε μοιραστεί στις 24 Αυγούστου. Η εικόνα απεικόνιζε ένα δοχείο που κοσμούσε το λογότυπο της Tether Energy, προκαλώντας εικασίες και έρευνες.

Ο Ardoino διευκρίνισε ότι η εικόνα απεικόνιζε μια αίθουσα ελέγχου σε μια τοποθεσία εξόρυξης Bitcoin, την οποία η Tether ολοκληρώνει επί του παρόντος και σύντομα θα θέσει σε λειτουργία. Παρά το γεγονός ότι αναγνώρισε ότι η τοποθεσία βρίσκεται κάπου στη Νότια Αμερική, αρνήθηκε κατηγορηματικά να αποκαλύψει την ακριβή τοποθεσία, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας.

Διευκρίνισε: “Πού; Στη LATAM. Έχουμε την τάση να μην μοιραζόμαστε ακριβείς τοποθεσίες για να αποφύγουμε την παρενόχληση του προσωπικού, μια εύλογη ανησυχία δεδομένης της ποσότητας των δυσφημιστών που έχουν εμμονή με την Tether”. Αντιμετώπισε με χιούμορ τον σκεπτικισμό, φανταζόμενος τους επικριτές του Tether να απαιτούν περίπλοκες λεπτομέρειες για να επικυρώσουν την αυθεντικότητά του.

Ο Ardoino αντιμετώπισε ερωτήματα σχετικά με το λογότυπο της Tether με photoshop στα εμπορευματοκιβώτια, εξηγώντας ότι αυτή η απόφαση για το branding έγινε σκόπιμα, προβλέποντας ότι η φωτογραφία μπορεί να εμφανιστεί σε άρθρα ειδήσεων. Ωστόσο, υπογράμμισε τους κινδύνους για την ασφάλεια από την ύπαρξη εμφανών λογότυπων σε χώρους εξόρυξης, τονίζοντας την ανάγκη διατήρησης της φυσικής ιδιωτικότητας.

Προέβλεψε ότι οι εργασίες στον χώρο εξόρυξης θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της ομάδας για την επικείμενη έναρξη.

Αυτό ακολουθεί την είδηση ότι η Tether αναπτύσσει ενεργά λογισμικό εξόρυξης, με στόχο την ενίσχυση της διαφάνειας στον τομέα της εξόρυξης Bitcoin. Ο Ardoino αποκάλυψε σε συνέντευξή του στις 17 Αυγούστου ότι η Tether εργάζεται πάνω σε ένα λογισμικό με την ονομασία Moria, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ολοκληρωμένη ανάλυση δεδομένων σχετικά με την παραγωγή ενέργειας σε χώρους εξόρυξης Bitcoin.

Ο Ardoino υπογράμμισε τη σημασία της ενισχυμένης ανάλυσης και της αξιολόγησης των επιδόσεων στον τομέα της εξόρυξης Bitcoin. Προβλέπει ότι το Moria θα διευκολύνει την αξιολόγηση των επιδόσεων μιας τοποθεσίας και του περιβάλλοντός της. Για παράδειγμα, εάν μια τοποθεσία εξόρυξης βασίζεται σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως η αιολική ή η ηλιακή ενέργεια, το Moria θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει παραμέτρους βελτιστοποίησης, όπως η προβλεπόμενη ταχύτητα του ανέμου, για να ενισχύσει ενδεχομένως την απόδοση της εξόρυξης.

Καθώς η κοινότητα κρύπτο αναμένει τις επερχόμενες εργασίες εξόρυξης της Tether, η άρνηση του CTO να αποκαλύψει συγκεκριμένες γεωγραφικές τοποθεσίες αντανακλά τις ευρύτερες ανησυχίες γύρω από την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα που συνεχίζουν να διαμορφώνουν το τοπίο της βιομηχανίας κρυπτονομισμάτων.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: