Ο διευθύνων σύμβουλος της Binance παραμένει σίγουρος, απορρίπτει τις ανησυχίες για τα προβλήματα ρευστότητας

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Binance, Changpeng “CZ” Zhao, αντιμετώπισε τις πρόσφατες ανησυχίες γύρω από την εταιρεία του, διαβεβαιώνοντας τους ενδιαφερόμενους ότι η Binance παραμένει οικονομικά υγιής και δεσμεύεται να διατηρήσει τους υπαλλήλους της, παρά τις πρόσφατες αναταράξεις στην αγορά.

Σε ανάρτησή του στο Twitter στις 7 Σεπτεμβρίου, ο CZ απέδωσε την επικρατούσα ατμόσφαιρα φόβου, αβεβαιότητας και αμφιβολίας (FUD) σε έναν συνδυασμό αρνητικών ειδήσεων, φημών, τραπεζικών ανησυχιών, νομικών διαφορών, παύσης των υπηρεσιών που σχετίζονται με fiat, προσαρμογών προϊόντων και εναλλαγής εργαζομένων. Με την ευκαιρία αυτή, έδωσε σαφήνεια σχετικά με την οικονομική κατάσταση της Binance:

“Ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα – δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα ρευστότητας”, τόνισε o CZ. “Οι διαδικασίες ανάληψης και κατάθεσής μας λειτουργούν ομαλά. Όλα τα κεφάλαια των πελατών είναι #SAFU και διατηρούμε αποθεματικό 100%”.

Οι επικριτές σημείωσαν ότι τουλάχιστον δέκα στελέχη της Binance εγκατέλειψαν τους ρόλους τους μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου, συμπεριλαμβανομένων αξιοσημείωτων προσωπικοτήτων όπως ο Patrick Hillmann (πρώην Chief Strategy Officer), ο Mayur Kamat (πρώην Product Lead), ο Leon Foong (πρώην Head of Asia-Pacific) και ο Steven Christie (πρώην Senior Vice President for Compliance).

O CZ, ωστόσο, υποστήριξε ότι ο κύκλος εργασιών των εργαζομένων είναι μια εγγενής πτυχή των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, ιδίως στον δυναμικό και ταχέως εξελισσόμενο τομέα των κρυπτονομισμάτων. Επισήμανε ότι η Binance διαθέτει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά εναλλαγής μεταξύ των ιδρυτικών ομάδων τεχνολογικών νεοφυών επιχειρήσεων του μεγέθους και της ηλικίας της, παγκοσμίως.

Επιπλέον, ο CZ υπογράμμισε ορισμένα πρόσφατα επιτεύγματα στον κλάδο των κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής νέων υπηρεσιών και προϊόντων που βασίζονται σε fiat, της επέκτασης μέσω νέων προσλήψεων και της εξερεύνησης νέων αγορών. Επιπλέον, σημείωσε σημαντικές νομικές νίκες για τον χώρο των κρυπτονομισμάτων, αναφέροντας τις επιτυχίες της Ripple και της Grayscale Investments στις νομικές τους μάχες κατά της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: