Ο διευθύνων σύμβουλος της Binance CZ απαντά καθώς τα δεδομένα δείχνουν δισεκατομμύρια σε εκροές συναλλάγματος

Ενώ τα δεδομένα δείχνουν ότι τα περιουσιακά στοιχεία κρύπτο έχουν διαρρεύσει από τα κεντρικά ανταλλακτήρια με επιταχυνόμενο ρυθμό την τελευταία εβδομάδα, ο διευθύνων σύμβουλος της Binance Changpeng Zhao υποστηρίζει ότι μπορεί να μην είναι τόσο κακό όσο φαίνεται.

Κορυφαίες πλατφόρμες ανάλυσης, όπως η Nansen και η DefiLlama, έχουν όλες μετρήσει αυξημένες εκροές ανταλλαγής από την Binance κατά τις τελευταίες επτά ημέρες μετά την είδηση της αγωγής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά της εταιρείας που βγήκε στον αέρα.

Σύμφωνα με τη Nansen, υπήρξε καθαρή εκροή 2,36 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την Binance τις τελευταίες επτά ημέρες, μαζί με 123,7 εκατομμύρια δολάρια που έφυγαν από το Binance.US.

Το DefiLlama ανέφερε ένα ακόμη μεγαλύτερο ποσό ύψους 3,35 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε εκροές από την Binance, ενώ τα στοιχεία της Glassnode δείχνουν ότι στο ανταλλακτητήριο το υπόλοιπο bitcoin έχει μειωθεί κατά 5,7% ή περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια τις τελευταίες επτά ημέρες.

Ωστόσο, σε μια ανάρτηση στο Twitter στις 10 Ιουνίου, ο CZ υποστήριξε ότι ορισμένα δεδομένα εκροών ανταλλαγής μπορεί να είναι στρεβλά, καθώς ορισμένες αναλύσεις τρίτων μετρούν τη μεταβολή των περιουσιακών στοιχείων υπό διαχείριση ως “εκροή”, η οποία θα περιλάμβανε περιόδους κατά τις οποίες οι τιμές κρύπτο μειώνονται.

Αντίθετα, ο CZ ισχυρίστηκε ότι η εκροή της εταιρείας κατά τις τελευταίες 24 ώρες της 9ης Ιουνίου ήταν περίπου 392 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία ωχριούν σε σύγκριση με την εκροή 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μία ημέρα που καταγράφηκε πέρυσι τον Νοέμβριο, περίπου την εποχή της κατάρρευσης της FTX.

Ο CZ συνέχισε να εξηγεί ότι οι μεγάλες εισροές και εκροές είναι απολύτως φυσιολογικές σε περιόδους μεταβλητότητας.

“Ορισμένοι μάλιστα μετρούν μόνο τις εκροές και όχι τις εισροές. Σε μια ημέρα απότομης κίνησης των τιμών όπως η σημερινή, πολλοί arbitrage traders μετακινούν πολλά κεφάλαια μεταξύ των ανταλλακτηρίων, συνήθως εκθετικά περισσότερα από ό,τι σε κανονικές ημέρες”.

Από τις αγωγές της SEC κατά της Binance και της Coinbase στις 5 και 6 Ιουνίου, η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρύπτο έχει μειωθεί κατά 7%, ή περισσότερα από 80 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το CoinGecko.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: