Ο CEO της Binance Changpeng Zhao αποκαλύπτει τον αναμενόμενο χρόνο για το επερχόμενο Bitcoin Bull Run

Σε μια πρόσφατη συνεδρία “ρωτήστε με οτιδήποτε” στο Twitter, ο διευθύνων σύμβουλος της Binance Changpeng Zhao, ευρέως γνωστός ως CZ, μοιράστηκε τις απόψεις του σχετικά με διάφορα θέματα, όπως η πιθανή είσοδος της BlackRock στην αγορά κρυπτονομισμάτων, οι ρυθμιστικές ενέργειες κατά της Binance και οι προβλέψεις του για την επόμενη άνοδο του Bitcoin.

Ο CZ αναγνώρισε το ιστορικό μοτίβο των κινήσεων των τιμών του Bitcoin, σημειώνοντας ότι το κρυπτονόμισμα τείνει να ακολουθεί τετραετείς ανοδικούς κύκλους. Με βάση αυτή την παρατήρηση, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι αυτό το μοτίβο πιθανότατα θα συνεχιστεί. Αν και παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον με βεβαιότητα, ο CZ επισήμανε το επερχόμενο γεγονός του  Bitcoin halving το 2024 και ανέφερε ότι το 2025 φαίνεται να είναι το πιο πιθανό έτος για την επόμενη αγορά ταύρων, δηλώνοντας ότι “το έτος μετά το  Bitcoin halving είναι συνήθως το έτος των ταύρων”.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις ανησυχίες σχετικά με την πρόσφατη επέλαση της BlackRock στην αγορά spot Bitcoin ETF, ο CZ εξέφρασε αισιοδοξία, δηλώνοντας ότι είναι “εξαιρετικά επωφελής” για τη βιομηχανία κρύπτο. Παρά τις ανησυχίες σχετικά με την πιθανή σύγκρουση μεταξύ της παραδοσιακής χρηματοδότησης και της αποκεντρωμένης φύσης του Bitcoin, ο CZ απομάκρυνε τις ανησυχίες σχετικά με την πιθανή κυριαρχία της BlackRock στο μερίδιο αγοράς της Binance, τονίζοντας ότι η επικάλυψη μεταξύ των πελατειακών τους βάσεων είναι ελάχιστη. Εξήγησε ότι οι νεοεισερχόμενοι στον χώρο των κρύπτο θα φέρουν επιπλέον χρήστες, με αποτέλεσμα τη συνολική ανάπτυξη του κλάδου.

Ο CZ αναφέρθηκε επίσης στην εστίαση της Binance στην προετοιμασία για υψηλότερο όγκο συναλλαγών τους επόμενους μήνες. Απέδωσε αυτή την ετοιμότητα στο αυξημένο θεσμικό ενδιαφέρον για το Bitcoin και στο επερχόμενο γεγονός του halving. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη προσαρμογής στην πιθανή ανάπτυξη της αγοράς, ο CZ εξέφρασε τη δέσμευση της Binance να είναι προετοιμασμένη για την αναμενόμενη αύξηση των δραστηριοτήτων συναλλαγών.

Οι δηλώσεις αυτές του CZ συνέπεσαν με τις παρατηρήσεις του διευθύνοντος συμβούλου της BlackRock Larry Fink, ο οποίος εξήρε το Bitcoin ως “διεθνές περιουσιακό στοιχείο” και υπογράμμισε τις δυνατότητές του ως αντιστάθμισμα έναντι του πληθωρισμού και της υποτίμησης των πλαστικών νομισμάτων.

Όσον αφορά τις ρυθμιστικές ενέργειες κατά της Binance, ο CZ απέφυγε να συζητήσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες, αλλά εξέφρασε την επιθυμία να βρεθεί μια ταχεία και αμοιβαία αποδεκτή λύση. Τόνισε τη δέσμευση της Binance να εργαστεί προς την κατεύθυνση μιας λύσης που θα ωφελεί όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Καθώς η αγορά κρυπτονομισμάτων εξελίσσεται, οι απόψεις του CZ παρέχουν πολύτιμες προοπτικές σχετικά με το χρονοδιάγραμμα και τους παράγοντες που επηρεάζουν την επόμενη άνοδο του Bitcoin, τη συμμετοχή των θεσμικών φορέων και την προσέγγιση της Binance στις ρυθμιστικές προκλήσεις.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα: