Νέο προϊόν εξόρυξης Cloud ξεκίνησε (2023-04-06)

Η Binance λανσάρει μια νέα παρτίδα προϊόντων Cloud Mining για εξόρυξη BTC. Οι χρήστες μπορούν τώρα να ολοκληρώσουν τις συνδρομές σε προϊόντα Cloud Mining για να αγοράσουν hashrates και να αρχίσουν να συσσωρεύουν ανταμοιβές εξόρυξης στα Funding Wallets τους.

Εγγραφείτε & κερδίστε ανταμοιβές εξόρυξης BTC τώρα!


Η συνδρομή ξεκινάει από: 2023-04-06 02:00 (UTC)
Μορφή συνδρομής: Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Εκτιμώμενη ώρα έναρξης εξόρυξης: 2023-04-13 04:00 (UTC)

Σχετικοί σύνδεσμοι:

1. Πώς υπολογίζονται οι ανταμοιβές του Pool εξόρυξης;

Η μέθοδος υπολογισμού είναι: εισόδημα εξόρυξης χρήστη = διαδικτυακή τιμή της παρτίδας του προϊόντος την ημέρα * αριθμός υπολογιστικής ισχύος που αγόρασε ο χρήστης (Th/s) * υποθετική εκροή εξόρυξης την ημέρα * (1 μείον 2,5% μείον 1,5%).
Σημείωση: 2,5% είναι η προμήθεια του Pool εξόρυξης και 1,5% είναι η προμήθεια διαχείρισης. Για τη συγκεκριμένη μέθοδο υπολογισμού της υποθετικής εκροής εξόρυξης, ανατρέξτε στη μέθοδο υπολογισμού του εισοδήματος από το Pool εξόρυξης της Binance.

2. Πότε διανέμονται οι ανταμοιβές του Pool εξόρυξης;

Οι ανταμοιβές του Pool εξόρυξης που δημιουργούνται, θα διανεμηθούν από το Pool εξόρυξης της Binance. Ο κύκλος υπολογισμού του εισοδήματος από το Pool εξόρυξης είναι από τις 00:00 π.μ. χθες έως τις 00:00 π.μ. UTC και το ημερήσιο εισόδημα θα υπολογίζεται από τις 02:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ. UTC. Αφού ολοκληρωθεί ο διακανονισμός, τα κεφάλαια θα σταλούν απευθείας στον λογαριασμό χρηματοδότησής σας στην Binance.

3. Πότε θα συνδεθεί το hashrate της εξόρυξης μέσω cloud μου;

Εγγραφείτε & κερδίστε ανταμοιβές εξόρυξης BTC τώρα!

Κάθε εντολή υπολογιστικής ισχύος Cloud θα συνδέεται με το Pool εξόρυξης πριν από τις 04:00 π.μ. UTC την επόμενη Κυριακή κατά την υποβολή της εντολής και το εισόδημα από την εξόρυξη θα διακανονίζεται καθημερινά από τη δεύτερη ημέρα της ημέρας εξόρυξης.

4. Υπάρχουν κίνδυνοι που σχετίζονται με την εξόρυξη μέσω cloud;

Η Binance επικεντρώνεται στην ασφάλεια των περιουσιακών στοιχείων των χρηστών, επομένως το Pool εξόρυξης της Binance διενεργεί μια λεπτομερή έρευνα για τις συνθήκες λειτουργίας των rig εξόρυξης και των ιστότοπων εξόρυξης για να αποφύγει τους μη συστηματικούς κινδύνους. Ωστόσο, τα υπολογιστικά προϊόντα Cloud εξακολουθούν να έχουν ορισμένους ανεξέλεγκτους κινδύνους, συμπεριλαμβανομένων των διακυμάνσεων του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας και των φυσικών καταστροφών.

5. Πώς γίνεται ο υπολογισμός της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας της εξόρυξης μέσω cloud;

Προς το παρόν, η προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας εξόρυξης μπορεί να παρακρατηθεί μόνο μία φορά μαζί με την προμήθεια υπολογιστικής ισχύος Cloud, κατά την υποβολή μιας εντολής. Η Binance θα πληρώσει την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας εξόρυξης στον ιστότοπο φιλοξενίας της μηχανής εξόρυξης. Πρέπει να σημειωθεί ότι διαφορετικά υπολογιστικά προϊόντα Cloud έχουν διαφορετικές χρεώσεις ηλεκτρικής ενέργειας ανά ‘Th/s’, λόγω της διαφορετικής κατανάλωσης ενέργειας των μηχανών εξόρυξης, η οποία δεν σχετίζεται άμεσα με την τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας του ιστότοπου εξόρυξης.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: