Κινεζική κρατική ασφαλιστική εταιρεία εγκαινιάζει δύο crypto funds στο Χονγκ Κονγκ: Έκθεση

Η κινεζική κυβέρνηση φαίνεται να είναι πιο θετική στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων απ’ ό,τι νομίζει κανείς, καθώς μια μεγάλη κρατική εταιρεία φέρεται να εγκαινιάζει νέα κεφάλαια κρυπτονομισμάτων.

Η CPIC Investment Management, θυγατρική της China Pacific Insurance (CPI), δρομολογεί δύο κρύπτο ταμεία σε συνεργασία με την επενδυτική εταιρεία Waterdrip Capital, ανέφερε το τοπικό πρακτορείο ειδήσεων 36Kr με επίκεντρο την τεχνολογία στις 3 Απριλίου.

Η CPI, η οποία ανήκει στην κεντρική κυβέρνηση της Κίνας, τη δημοτική κυβέρνηση της Σαγκάης και την China Securities Finance, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία περιουσίας στην ηπειρωτική Κίνα μετά τη Λαϊκή Ασφαλιστική Εταιρεία της Κίνας.

Τα νέα κεφάλαια κρυπτογράφησης φέρεται να περιλαμβάνουν ένα ταμείο επιχειρηματικών κεφαλαίων με την ονομασία Pacific Waterdrip Digital Asset Fund I, το οποίο θα επικεντρωθεί σε επενδύσεις σε έργα blockchain σε πρώιμο στάδιο. Το δεύτερο ταμείο, το Pacific Waterdrip Digital Asset Fund II, θα διαχειρίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που αποδεικνύουν την αξία τους.

Σύμφωνα με την έκθεση, τα νέα κρύπτο κεφάλαια θα απευθύνονται σε θεσμικούς και πλούσιους ιδιώτες επενδυτές.

Το Waterdrip είναι ένα παγκόσμιο επενδυτικό ίδρυμα που υποστηρίζει έργα που σχετίζονται με το blockchain και τις νεοσύστατες επιχειρήσεις κρυπτογράφησης. Το Waterdrip ιδρύθηκε το 2017 και είναι γνωστό για την υποστήριξη της κινεζικής βιομηχανίας εξόρυξης κρύπτο και την επένδυση σε έργα όπως το Peaq, το αποκεντρωμένο δίκτυο Web3 με βάση την Polkadot.

Η εταιρεία χρησιμοποίησε το Twitter για να επιβεβαιώσει την είδηση τη Δευτέρα, αναφέροντας ότι η έναρξη των δύο κοινών κρύπτο ταμείων σχετίζεται με την εφαρμογή πολιτικών κινήτρων που σχετίζονται με τα εικονικά περιουσιακά στοιχεία από την κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ.

Η είδηση έρχεται εν μέσω της αυξανόμενης δέσμευσης της κυβέρνησης του Χονγκ Κονγκ για την ανάπτυξη τοπικών υποδομών κρυπτονομισμάτων, διαχωρίζοντας την προσέγγιση της ρύθμισης των κρύπτο από την απαγόρευση των κρύπτο της Κίνας που επιβλήθηκε το 2021. Στα τέλη Μαρτίου, διαδικτυακές αναφορές έδειξαν ότι ορισμένες εταιρείες κρύπτο στο Χονγκ Κονγκ προσελκύουν όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον κινεζικών κρατικών τραπεζών.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: