Το Reddit αναπτύσσει Gen 3 NFT avatar contracts στο Polygon

Η διαδικτυακή πλατφόρμα συζητήσεων Reddit έχει αναπτύξει την τρίτη γενιά των ψηφιακών συλλεκτικών αντικειμένων που βασίζονται στο blockchain και ονομάζονται “Reddit Avatars” στο blockchain Polygon, με αποτέλεσμα τα μέλη της κοινότητας και οι συλλέκτες να εκφράσουν τις σκέψεις τους σχετικά με την πολυαναμενόμενη πτώση.

Τα άβαταρς με (nonfungible token, NFT) εισήχθησαν για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2022 για να δώσουν στους καλλιτέχνες τη δυνατότητα να δημιουργούν και να πωλούν το έργο τους. Επιπλέον, κάθε φορά που οι χρήστες αγοράζουν ένα συλλεκτικό αντικείμενο, αυτό μπορεί επίσης να οριστεί ως avatar στον ιστότοπο του Reddit. Τα άβαταρ έγιναν διαθέσιμα τον Αύγουστο του 2022, δημιουργώντας πωλήσεις χιλιάδων δολαρίων για τους καλλιτέχνες.

Στις 5 Απριλίου, το Reddit ανέπτυξε το συμβόλαιο για τα avatars’ Gen 3 στο Polygon. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα διάφοροι χρήστες να προβλέψουν ότι τα άβαταρ θα εξαντλούνταν μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ άλλοι εξήραν το Reddit για τις ικανότητές του στο μάρκετινγκ και το branding.

Ένας συλλέκτης που συμμετείχε στη συλλογή της πρώτης και της δεύτερης γενιάς avatars εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, λέγοντας ότι η νέα παράδοση έχει τη δυνατότητα να εξαντληθεί “μέσα σε λίγα λεπτά”. Εν τω μεταξύ, άλλοι χρήστες επαίνεσαν την προσπάθεια μάρκετινγκ του Reddit να αλλάξει με επιτυχία την αφήγηση σχετικά με τα NFT, μετατρέποντας τους χρήστες που ήταν κατά των NFT σε ουδέτερους και υπέρ των NFT.

Ενώ κάποιοι είναι ενθουσιασμένοι με την κυκλοφορία, άλλοι πιστεύουν ότι μπορεί να μην πουλήσει τόσο γρήγορα όσο αναμενόταν, περιγράφοντας τη διαδικασία πληρωμής ως “δυσκίνητη”.

Τα NFTs του Reddit έχουν δει μια αύξηση του όγκου συναλλαγών. Στις 24 Οκτωβρίου 2022, η συλλογή έφτασε σε νέο ιστορικό υψηλό σε όγκο συναλλαγών, καθώς οι κάτοχοι πορτοφολιών έκλεισαν τα 3 εκατομμύρια δολάρια. Τότε, ο όγκος έφτασε τα 1,5 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε 24 ώρες, σχεδόν το ένα τρίτο του συνολικού όγκου των 4,1 εκατομμυρίων δολαρίων. Στις 26 Οκτωβρίου, η συλλογή μπήκε επίσης στις 10 κορυφαίες συλλογές στο OpenSea για τις περισσότερες πωλήσεις μέσα στην εβδομάδα.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: