Κερδίστε παθητικές αποδόσεις με την αναβάθμιση ETH Shanghai: Αποκτήστε έως και 6,5% APR με stETH και κάντε συναλλαγές με αυτό ως εγγύηση.

Δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από την αναβάθμιση ETH Shanghai στο Bybit!

Κάντε stake ETH ή αγοράστε stETH on Spot για να λάβετε ημερήσια απόδοση
Stake ETH για mint stETH μέσω του Bybit Earn ή αγοράστε το απευθείας από την αγορά Spot.

Κάνε την εγγραφή σου στην Bybit απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος 50$!

Κάντε trader και κερδίστε ταυτόχρονα
Χρησιμοποιήστε το stETH ως εγγύηση στον Unified Trading Λογαριασμό σας για να κάνετε συναλλαγές στο Bybit χωρίς ταλαιπωρία.

Παροχή ρευστότητας για να κερδίσετε απόδοση στο Web3
Τοποθετήστε τα ETH, τα stETH ή άλλα περιουσιακά στοιχεία σας μέσω του Bybit Wallet για να κερδίσετε ανταμοιβές παροχής ρευστότητας.

Η απόδοση που παράγεται από την ETH 2.0 προσαρμόζεται δυναμικά ανάλογα με το ποσό του staking στην αλυσίδα, με ετήσιο ετήσιο επιτόκιο 4%~11,2%.

Τι είναι η αναβάθμιση ETH Shanghai;

Η αναβάθμιση της Σαγκάης στοχεύει στην αντιμετώπιση τριών κρίσιμων προβλημάτων που σχετίζονται με το Ethereum, συμπεριλαμβανομένων των βελτιώσεων στα Layer-2 gas fees, των εξελίξεων στην αλυσίδα Beacon και των τροποποιήσεων στο EVM Object Format.

Κάνε την εγγραφή σου στην Bybit απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος 50$!

Αποδέσμευση δεσμευμένων ETH

Πριν από τη συγχώνευση του Ethereum, τα άτομα που ενδιαφέρονταν να γίνουν επικυρωτές στo ETH 2.0 Beacon Chain έπρεπε να τοποθετήσουν ένα συγκεκριμένο ποσό ETH σε ένα έξυπνο συμβόλαιο. Αυτά τα ETH παρέμειναν κλειδωμένα στο συμβόλαιο μετά τη συγχώνευση. Με την αναβάθμιση της Σαγκάης, ωστόσο, το κλείδωμα της δέσμευσης έχει αρθεί, επιτρέποντας στους συνεισφέροντες ETH να ανακτήσουν τα ETH τους από την αλυσίδα Beacon σταδιακά, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Χαμηλότερα Gas Fees

Η αναβάθμιση της Σαγκάης είναι έτοιμη να μειώσει τα Gas Fees που σχετίζονται με τις λύσεις Layer-2 που βασίζονται στο δίκτυο Ethereum, όπως το Polygon και το Optimism. Αυτές οι λύσεις Layer-2 έχουν ήδη κάνει τη χρήση του Ethereum ταχύτερη και πιο αποδοτική ως ένα βαθμό, αλλά η αναβάθμιση θα βελτιστοποιήσει ακόμη περισσότερο την κατανάλωση gas fee για συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο δίκτυο Ethereum.

Ενημέρωση της διευκόλυνσης έξυπνου συμβολαίου

Η αναβάθμιση στη Σαγκάη θα εισαγάγει το EOF (EVM Object Format), εξασφαλίζοντας τη συνεχή ηγετική θέση του Ethereum ως το μεγαλύτερο δίκτυο blockchain που υποστηρίζει έξυπνα συμβόλαια. Αυτή η αναβάθμιση αποτελεί άλλη μια σημαντική εξέλιξη στο οικοσύστημα του Ethereum.

Εξέλιξη του Ethereum Blockchain

Καθώς το Ethereum συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται, οι προγραμματιστές του έχουν εφαρμόσει μια σειρά από αναβαθμίσεις με στόχο την ενίσχυση των επιδόσεων, της επεκτασιμότητας και της ασφάλειας. Αυτό το χρονοδιάγραμμα αναδεικνύει μερικές από τις βασικές στιγμές στην ανάπτυξη του Ethereum.

Κάνε την εγγραφή σου στην Bybit απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος 50$!

 • 2022-09-16
  Μετάβαση από τον μηχανισμό συναίνεσης Proof-of-Work (PoW) στον μηχανισμό συναίνεσης Proof-of-Stake (PoS)
 • 2022-11-10
  149th All Core Devs (ACD για να συζητηθεί η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση, γνωστή ως “Shanghai”
 • 2023-02-01
  Έναρξη του Zhejiang Testnet
 • 2023-04-12
  Εκκίνηση αναβαθμισμένου κεντρικού δικτύου

Ευκαιρίες διαπραγμάτευσης

Στο Bybit, μπορείτε εύκολα να εμπορεύεστε ETH, το εγγενές token του Blockchain Ethereum. Μπορείτε επίσης να εμπορεύεστε tokenized εκδόσεις της ETH (π.χ. stETH) και ETH Leveraged Tokens (π.χ. ETH3L, ETH3S).

LSD (Liquid Staking Derivatives)

Τα Liquid Staking Derivatives επιτρέπουν στους επενδυτές να έχουν πρόσβαση στη ρευστότητα των ETH που έχουν staked, ενώ παράλληλα εξακολουθούν να κερδίζουν αποδόσεις από τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν staked.
Με τα tokens LSD, τα οποία έχουν αξία παρόμοια με το υποκείμενο staked περιουσιακό στοιχείο, οι επενδυτές μπορούν να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες DeFi, όπως πώληση, παροχή ρευστότητας, δανεισμό ή χρήση τους ως εγγύηση για να κερδίσουν πρόσθετη απόδοση εκτός από τις αποδόσεις από το staking.

Κάνε την εγγραφή σου στην Bybit απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος 50$!

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: