Η Binance ενσωματώνει το ChatGPT στην Ακαδημία Web3

Το chatbot τεχνητής νοημοσύνης (AI) ChatGPT κατέκτησε τον κόσμο μετά την τελευταία του κυκλοφορία στα τέλη Νοεμβρίου 2022. Ενώ οι αρχικές αντιδράσεις περιλάμβαναν μεγάλη αντίθεση στην τεχνολογία, η τεχνολογία συνεχίζει να παρακολουθεί αυξανόμενες εφαρμογές.

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων και η εταιρεία ανάπτυξης blockchain Binance ανακοίνωσε ότι ενσωματώνει το ChatGPT στην εκπαιδευτική πλατφόρμα Binance Academy. Σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιο στις 24 Απριλίου, η εταιρεία παρουσίασε το νέο εργαλείο που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και το οποίο αποκαλεί “Binance Sensei”.

Το ρομπότ χρησιμοποιεί μηχανική μάθηση για να αντλεί απαντήσεις από την εκπαιδευτική πλατφόρμα της Binance, Binance Academy, για να βοηθήσει στην απάντηση ερωτήσεων των χρηστών σχετικά με διάφορα θέματα στον χώρο Web3.

Αυτός ο νέος “μέντορας με τεχνητή νοημοσύνη” ζητά από τους χρήστες να τον προτρέψουν με μια συγκεκριμένη ερώτηση ή λέξεις-κλειδιά, από τις οποίες ο Sensei θα πρέπει να παρέχει μια “συνοπτική περίληψη περίπου 150 λέξεων” για κάθε χρήστη.

Στο Twitter η κοινότητα της Binance έχει ήδη αρχίσει να αντιδρά στην είδηση του AI-driven coach, με τους χρήστες να αμφισβητούν ότι επιτρέπουν σε ένα “ρομπότ να γίνει ο δάσκαλός μας”.

Το νέο εργαλείο εκμάθησης της Binance που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη απέχει πολύ από την πρώτη περίπτωση χρήσης της τεχνολογίας στον χώρο των κρύπτο, με την τεχνητή νοημοσύνη να παίζει ακόμη και ρόλο στην αύξηση της αποτελεσματικότητας της κοινότητας των memecoin.

Κολοσσοί της BigTech όπως η Microsoft, η Google και ο κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου Alibaba έχουν ανακοινώσει τις δικές τους εκδόσεις του ChatGPT.

Αν και ο αγώνας δρόμου για την τεχνητή νοημοσύνη έχει οδηγήσει στην υιοθέτηση της τεχνολογίας, έχει επίσης προκαλέσει αύξηση της ανησυχίας για τις δυνατότητές της, αν αφεθεί ανεξέλεγκτη. Η Ιταλία ήταν η πρώτη που έθεσε σύντομη απαγόρευση στη χρήση της τεχνολογίας, ενώ οι ρυθμιστικές αρχές σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισαν να διερευνήσουν τους AI-αλγορίθμους των εταιρειών BigTech.

Οι γνώστες της βιομηχανίας εικάζουν μια επερχόμενη ρυθμιστική καταστολή της ΤΝ καθώς αυτή γίνεται πιο διαδεδομένη.

Οι αρχές στην Κίνα πρόκειται επίσης να επιβάλουν υποχρεωτικές επιθεωρήσεις ασφαλείας για όλες τις υπηρεσίες AI στη χώρα.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: