Καλοκαιρινός Διαγωνισμός Trading της OKX

Ξεπεράστε τη ζέστη με το OKX κερδίζοντας από το prize pool των 250.000 USDT.

Μην το χάσετε, κάντε κλικ στο κουμπί για να συμμετάσχετε τώρα!

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Οι εγγραφές λήγουν στις 17 Ιουνίου!

Μπόνους Early Bird
Οι πρώτοι 500 χρήστες που συμμετείχαν στη δραστηριότητα και έχουν >= 100 USDT στο λογαριασμό συναλλαγών πριν από την έναρξη του διαγωνισμού θα δικαιούνται μια ανταμοιβή σε token συμβολαίου 10 USDT.

Κάντε κλικ στο κουμπί “Εγγραφή τώρα” για να συμμετάσχετε!

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Πολλαπλασιαστής σκορ νέου χρήστη
Οι νέοι χρήστες που θα εγγραφούν μετά την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης στις 24 Μαΐου 2023 00:00 UTC+8 θα δικαιούνται πολλαπλασιαστή 1,2x για το ποσό κέρδους και το σκορ PnL%.

Διαγωνιστείτε για να γίνετε ο καλύτερος trader με το υψηλότερο ποσό κέρδους ή PnL%

Δύο κατηγορίες διαγωνισμών για να κερδίσετε

Το συνολικό χρηματικό έπαθλο θα αυξηθεί έως και 250.000 USDT ανάλογα με τον αριθμό των χρηστών που θα συμμετάσχουν σε αυτόν τον διαγωνισμό.

Κερδίστε ως ο κορυφαίος trader με το μεγαλύτερο ποσό κέρδους, το καλύτερο PnL% ή επιδιώξτε να κερδίσετε και στα δύο – η επιλογή σας!

○ Το χρηματικό έπαθλο για το υψηλότερο ποσό κέρδους θα είναι το 70% του συνολικού χρηματικού έπαθλου.

○ Το χρηματικό έπαθλο για το καλύτερο PnL% θα είναι το 30% του συνολικού χρηματικού επάθλου.

Ελέγξτε την κατανομή του prize pool στον παρακάτω πίνακα Dynamic Prize Pool Details για περισσότερες λεπτομέρειες.

Prize pool

Όσο περισσότεροι είναι οι συμμετέχοντες που πληρούν τις προϋποθέσεις, τόσο μεγαλύτερο είναι το χρηματικό έπαθλο που μπορείτε να κερδίσετε!

Λεπτομέρειες για το Dynamic Prize Pool

Κατανομή βραβείων για τους νικητές του καλοκαιρινού διαγωνισμού συναλλαγών

Το prize pool για τους trader με το υψηλότερο ποσό κέρδους θα είναι 70% του συνολικού prize pool
Ο χρήστης της κατάταξης 1 θα λάβει το 30% του διατιθέμενου χρηματικού επάθλου

Ο χρήστης της κατάταξης 2 θα λάβει το 15% του κατανεμημένου χρηματικού επάθλου.

Ο χρήστης της κατάταξης 3 θα λάβει το 10% του κατανεμημένου χρηματικού ποσού.

Οι χρήστες της 4ης και 5ης θέσης θα λάβουν από 5% του συνολικού χρηματικού επάθλου.

Οι χρήστες της 6ης έως 40ης θέσης θα λάβουν από 1% του συνολικού χρηματικού επάθλου.

Το prize pool για τους traders με το καλύτερο PnL% θα είναι 30% του συνολικού prize pool
Ο χρήστης της κατάταξης 1 θα λάβει το 30% του κατανεμημένου χρηματικού επάθλου

Ο χρήστης της κατάταξης 2 θα λάβει το 15% του κατανεμημένου χρηματικού επάθλου

Ο χρήστης της κατάταξης 3 θα λάβει το 10% του κατανεμημένου χρηματικού επάθλου

Οι χρήστες της 4ης και 5ης θέσης θα λάβουν από 5% του συνολικού χρηματικού επάθλου.

Οι χρήστες της 6ης έως 40ης θέσης θα λάβουν από 1% του συνολικού χρηματικού ποσού που θα διατεθεί.

Κανόνες δραστηριότητας

Ο καλοκαιρινός διαγωνισμός ατομικών συναλλαγών (η “δραστηριότητα”) αρχίζει στις 24 Μαΐου 2023, 00:00 UTC+8 και λήγει στις 19 Ιουνίου 2023, 23:59 UTC+8 (η “περίοδος δραστηριότητας”).

Early bird Registration: 24 Μαΐου 2023 00:00 έως 28 Μαΐου 2023 23:59 (5 ημέρες) UTC+8

Εγγραφή: 29 Μαΐου 2023 00:00 – 18 Ιουνίου 23:59 UTC+8

Περίοδος διαγωνισμού: 29 Μαΐου 2023 00:00 – 19 Ιουνίου 23:59 UTC+8

Επιλεξιμότητα εγγραφής:

Αυτή η δραστηριότητα είναι ανοικτή μόνο σε συνδεδεμένους χρήστες. Οι συνδεδεμένοι χρήστες πρέπει να έχουν εγγραφεί για λογαριασμό OKX χρησιμοποιώντας έναν κωδικό παραπομπής συνεργάτη (Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !) . Οι χρήστες από άλλα κανάλια δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Αυτή η δραστηριότητα είναι ανοικτή τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους συνδεδεμένους χρήστες.

Οι χρήστες θα πρέπει τουλάχιστον να έχουν ολοκληρώσει τον έλεγχο ταυτότητας KYC-1 στην πλατφόρμα okx.

Αυτή η δραστηριότητα αποκλείει κατοίκους από τις ακόλουθες δικαιοδοσίες:

Χονγκ Κονγκ, Ινδονησία, Μακάο, ηπειρωτική Κίνα, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ.

Όροι ανταμοιβής

Ο όγκος συναλλαγών περιλαμβάνει τόσο τον όγκο συναλλαγών παραγώγων όσο και τον όγκο συναλλαγών Spot κατά τη διάρκεια της περιόδου δραστηριότητας.

Ο επιλέξιμος όγκος συναλλαγών υπολογίζεται με βάση τον όγκο συναλλαγών που παράγεται αυστηρά από τα ίδια κεφάλαια του επιλέξιμου χρήστη, εξαιρουμένης της χρήσης ανταμοιβών της πλατφόρμας, όπως η κάρτα έκπτωσης, το κουπόνι συμβολαίου κ.λπ.

Οι νέοι χρήστες και οι υφιστάμενοι χρήστες του OKX, των οποίων το κεφάλαιο του λογαριασμού συναλλαγών είναι μεγαλύτερο ή ίσο με 100 USDT κατά την έναρξη της περιόδου δραστηριότητας και έχουν συγκεντρώσει τουλάχιστον 10.000 USDT όγκο συναλλαγών, θα μπορούν να συμμετάσχουν και να διεκδικήσουν το ακόλουθο μερίδιο ενός συγκεκριμένου prize pool με βάση τη θέση του συμμετέχοντα που αντικατοπτρίζεται στον πίνακα κατάταξης του διαγωνισμού που καταγράφεται στο τέλος της περιόδου δραστηριότητας.

Η κατάταξη των συμμετεχόντων στη δραστηριότητα θα υπολογιστεί με βάση το PnL% και το απόλυτο ποσό κέρδους για τις αντίστοιχες κατηγορίες τους.

PnL%= κέρδος / (αρχικό κεφάλαιο + συνολικές καταθέσεις) * 100%

Ποσό κέρδους = [μη πραγματοποιηθέν κέρδος/ζημία + πραγματοποιηθέν κέρδος/ζημία – αρχικό μη πραγματοποιημένο κέρδος/ζημία]

Συνολική μεταφορά: USDT που μεταφέρθηκαν στο λογαριασμό συναλλαγών από άλλους λογαριασμούς κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένων των spot πωλήσεων.

Αρχικό κεφάλαιο: Ίδια κεφάλαια USDT στο λογαριασμό διαπραγμάτευσης κατά την έναρξη της δραστηριότητας.

Αρχικό πραγματοποιηθέν κέρδος/ζημία: εάν ένας συμμετέχων έχει θέση σε συμβόλαιο USDT κατά την έναρξη της δραστηριότητας, θα καταγράψουμε τυχόν μη πραγματοποιηθέν κέρδος/ζημία στο αρχικό μη πραγματοποιημένο κέρδος/ζημία.

Πολλαπλασιαστής σκορ 1,2x: Οι νέοι χρήστες που εγγράφηκαν μετά την ημερομηνία έναρξης της δραστηριότητας στις 24 Μαΐου 2023 00:00 UTC+8 θα δικαιούνται πολλαπλασιαστή 1,2x. Ο πολλαπλασιαστής ισχύει μόνο για το ποσό κέρδους και το σκορ PnL% στον πίνακα κατάταξης

Εισαγωγή ανταμοιβής

Το μέγιστο χρηματικό έπαθλο για τη δραστηριότητα διαπραγμάτευσης PnL% και ποσού κέρδους είναι 250.000 USDT, το οποίο θα διανεμηθεί σύμφωνα με την τελική κατάταξη στον πίνακα κατάταξης. Τα κουπόνια συμβολαίου και οι ανταμοιβές με κουπόνια θα διανεμηθούν εντός 30 εργάσιμων ημερών μετά τη λήξη της περιόδου δραστηριότητας.

Οι ανταμοιβές κουπονιών συμβολαίου θα ισχύουν για 30 ημέρες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μόχλευση που κυμαίνεται από 10x έως 75x. Ανατρέξτε στους κανόνες και τις λεπτομέρειες που παρέχονται.
Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα κουπόνι 10 USDT για να ανοίξουν μια θέση δυνητικά αξίας από 100 USDT έως 750 USDT χωρίς να μειωθεί ο πραγματικός λογαριασμός του. Μάθετε περισσότερα για το κουπόνι συμβολαίου εδώ.

Το μπόνους early bird του κουπονιού συμβολαίου 10 USDT ισχύει για τους πρώτους 500 πρώτους εγγεγραμμένους που πληρούν τα κριτήρια ενεργητικού >= 100 USDT ενεργητικού στο λογαριασμό OKX κατά τη στιγμή της ένταξης στη δραστηριότητα.

Οποιοιδήποτε ισχύοντες φόροι και όλα τα τέλη και τα πρόσθετα έξοδα, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων σύνδεσης, εγκατάστασης και/ή παροχής υπηρεσιών, που σχετίζονται με την αποδοχή και τη χρήση της ανταμοιβής, αποτελούν αποκλειστική ευθύνη του εκάστοτε δικαιούχου της ανταμοιβής.

Το συνολικό ποσό των βραβείων θα προσαρμόζεται ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων που έχουν επιτύχει τα κριτήρια ενεργητικού. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το σύνολο των βραβείων:

Οι συμμετέχοντες που πληρούν τις προϋποθέσεις είναι λιγότεροι από 500, το prize pool θα είναι 2.500 USDT.

Οι συμμετέχοντες που πληρούν τις προϋποθέσεις είναι ίσοι ή περισσότεροι από 500 & λιγότεροι ή ίσοι με 999, το prize pool θα αυξηθεί σε 5.000 USDT.

Οι συμμετέχοντες που πληρούν τις προϋποθέσεις είναι ίσοι ή περισσότεροι από 1.000 & λιγότεροι ή ίσοι με 1999, το prize pool θα αυξηθεί σε 10.000 USDT.

Οι δικαιούχοι συμμετέχοντες είναι ίσοι ή μεγαλύτεροι από 2.000 & μικρότεροι ή ίσοι με 2.999, το prize pool θα αυξηθεί σε 20.000 USDT.

Οι δικαιούχοι συμμετέχοντες είναι ίσοι ή μεγαλύτεροι από 3.000 & μικρότεροι ή ίσοι με 3.999, το prize pool θα αυξηθεί σε 30.000 USDT.

Οι συμμετέχοντες με δικαίωμα συμμετοχής είναι ίσοι ή μεγαλύτεροι από 4.000 & μικρότεροι ή ίσοι με 4.999, το prize pool θα αυξηθεί σε 40.000 USDT.

Οι συμμετέχοντες που πληρούν τις προϋποθέσεις είναι ίσοι ή μεγαλύτεροι από 5.000 & μικρότεροι ή ίσοι με 5.999, το prize pool θα αυξηθεί σε 75.000 USDT.

Οι δικαιούχοι συμμετέχοντες είναι ίσοι ή μεγαλύτεροι από 6.000 & μικρότεροι ή ίσοι με 7.999, το prize pool

Όροι και Προϋποθέσεις

Η δραστηριότητα αυτή δεν συνιστά και δεν πρέπει να θεωρηθεί σύσταση για τo trader οποιουδήποτε προϊόντος ή επενδυτική συμβουλή. Τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία είναι κερδοσκοπικά και εξαιρετικά ευμετάβλητα, μπορούν να καταστούν μη ρευστοποιήσιμα ανά πάσα στιγμή και απευθύνονται σε επενδυτές με υψηλή ανοχή στον κίνδυνο. Οι επενδυτές σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία ενδέχεται να χάσουν ολόκληρη την αξία της επένδυσής τους.

Λάβετε υπόψη ότι η αξία της ανταμοιβής μπορεί να αυξομειωθεί και ενδέχεται να μην είναι ίση σε αξία τη στιγμή που ο παραλήπτης έχει τη δυνατότητα να κάνει ανάληψη με τον πραγματικό χρόνο ανάληψης βάσει των διακυμάνσεων της αγοράς. Οι τιμές των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των stablecoins, μπορούν και αυξομειώνονται ανά πάσα στιγμή. Λόγω αυτών των διακυμάνσεων των τιμών, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αύξηση ή μείωση της αξίας των περιουσιακών σας στοιχείων σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή.

Προειδοποίηση κινδύνου: Οι τιμές των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων υπόκεινται σε υψηλούς κινδύνους αγοράς και μεταβλητότητα τιμών. Η αξία των επενδύσεών σας ενδέχεται να παρουσιάζει διακυμάνσεις και ενδέχεται να χάσετε το ποσό της επένδυσής σας. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις επενδυτικές σας αποφάσεις και η OKX δεν ευθύνεται για τυχόν απώλειες. Οι προηγούμενες επιδόσεις δεν είναι ενδεικτικές για τα μελλοντικά αποτελέσματα. Θα πρέπει να επενδύετε μόνο σε προϊόντα με τα οποία είστε εξοικειωμένοι και κατανοείτε τους σχετικούς κινδύνους. Θα πρέπει να εξετάζετε προσεκτικά την επενδυτική σας εμπειρία, την οικονομική σας κατάσταση, τους επενδυτικούς σας στόχους και την ανοχή στον κίνδυνο πριν από τη λήψη οποιασδήποτε επενδυτικής απόφασης και να συμβουλεύεστε έναν ανεξάρτητο χρηματοοικονομικό σύμβουλο. Το παρόν έγγραφο δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως χρηματοοικονομική συμβουλή.

Οι συμμετέχοντες που περιηγούνται στη σελίδα της δραστηριότητας και συμμετέχουν σε αυτή τη δραστηριότητα θεωρείται ότι έχουν διαβάσει και κατανοήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της δραστηριότητας.

Η OKX διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα από τη συμμετοχή σε αυτή τη δραστηριότητα ή/και να ακυρώσει αυτή τη δραστηριότητα χωρίς προειδοποίηση.

Εάν οποιοσδήποτε συμμετέχων κριθεί ή θεωρηθεί ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, απαγορεύεται ή αποκλείεται από αυτή τη δραστηριότητα για οποιονδήποτε λόγο, η OKX διατηρεί το δικαίωμα να κατάσχει, να αποσύρει ή να παρακρατήσει οποιαδήποτε βραβεία, ανταμοιβές ή δώρα ανά πάσα στιγμή ή να ανακτήσει τις εν λόγω ανταμοιβές ή/και να αφαιρέσει την αξία του χρησιμοποιημένου μέρους των εν λόγω ανταμοιβών από τον λογαριασμό OKX του νικητή σε οποιοδήποτε νόμισμα στο οποίο έχουν καταβληθεί ή/και χρησιμοποιηθεί οι ανταμοιβές.

Η OKX διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την επιλεξιμότητα οποιουδήποτε συμμετέχοντα που επιδεικνύει ανέντιμη ή καταχρηστική συμπεριφορά σε αυτή τη δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της εγγραφής πολλαπλών λογαριασμών για την απόκτηση πρόσθετων ανταμοιβών, της συμμετοχής σε συναλλαγές ξεπλύματος και κάθε άλλης δραστηριότητας που σχετίζεται με παράνομους, δόλιους ή επιβλαβείς σκοπούς. Η σοβαρή εξαπάτηση μπορεί να οδηγήσει σε υποβάθμιση της ιδιότητας μέλους του OKX, πάγωμα του λογαριασμού σας ή διακοπή της ιδιότητας μέλους.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου δραστηριότητας, η OKX θα παρακολουθεί στενά τη συμπεριφορά των εμπόρων για να αποτρέψει κάθε μορφή εξαπάτησης, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των κακόβουλων συναλλαγών πλύσης, των εγγραφών σε μαζικούς λογαριασμούς, των αυτοεμπορικών συναλλαγών, της συμπαιγνίας, του ανοίγματος πολλαπλών λογαριασμών για την απόκτηση πρόσθετων ανταμοιβών και κάθε άλλης δραστηριότητας που σχετίζεται με παράνομους, δόλιους ή επιβλαβείς σκοπούς. Εάν εντοπιστεί συμπεριφορά εξαπάτησης, η OKX διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει τον αντίστοιχο συμμετέχοντα.

Η OKX διατηρεί το δικαίωμα να ερμηνεύει, να αποφασίζει, να τροποποιεί ή να αλλάζει τους όρους και τις προϋποθέσεις, τους κανόνες της και άλλες λεπτομέρειες αυτής της δραστηριότητας ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά της ακύρωσης, παράτασης, τερματισμού ή αναστολής της δραστηριότητας, των προϋποθέσεων συμμετοχής, των όρων και προϋποθέσεων, του κριτηρίου του νικητή, της ποσότητας των ανταμοιβών και του χρόνου διεξαγωγής οποιασδήποτε δραστηριότητας. Όλοι οι συμμετέχοντες δεσμεύονται από αυτούς τους αναθεωρημένους όρους και προϋποθέσεις.

Η τελική ερμηνεία της δραστηριότητας ανήκει αποκλειστικά στην OKX.

Η OKX αποδίδει πάντοτε σημασία στις υποχρεώσεις συμμόρφωσης και τηρεί αυστηρά τις σχετικές απαιτήσεις των ρυθμιστικών αρχών σε διάφορες δικαιοδοσίες. Παρακαλούμε να συμμορφώνεστε με τους σχετικούς νόμους και κανονισμούς της χώρας ή της περιοχής σας.

Η OKX δεν ευθύνεται για τεχνικά, γραφικά, σχεδιαστικά ή συντακτικά σφάλματα ή παραλείψεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.okx.com © OKX.

Σε περίπτωση ασυμφωνίας μεταξύ οποιασδήποτε μεταφρασμένης έκδοσης των παρόντων όρων και προϋποθέσεων και της αγγλικής έκδοσης, υπερισχύει η αγγλική έκδοση.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: