H Bybit γιορτάζει τα 5 χρόνια: Επιτυγχάνει ορόσημο άνω των 20 εκατομμυρίων εγγεγραμμένων χρηστών

H Bybit, ένας εξέχων παίκτης στο χώρο των ανταλλακτηρίων κρύπτο, γιορτάζει την 5η επέτειό της ανακοινώνοντας ένα σημαντικό ορόσημο – ξεπερνώντας τα 20 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες. Το επίτευγμα αυτό υπογραμμίζει τη διαρκή παρουσία και επιτυχία της Bybit στη δυναμική βιομηχανία κρυπτονομισμάτων.

Εγγραφείτε στην Bybit ΕΔΩ και κερδίστε έως και 100 δολάρια BONUS!

Έχοντας αναδειχθεί ως ένας ασφαλής και αποτελεσματικός hub κρυπτονομισμάτων, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Bybit, Ben Zhou, εξέφρασε τη σημασία της συμπλήρωσης πάνω από 20 εκατομμυρίων εγγεγραμμένων χρηστών. Ο Zhou τόνισε ότι αυτό το επίτευγμα υπερβαίνει τους απλούς αριθμούς, συμβολίζοντας την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό μιας κοινότητας που θεωρεί το Bybit ως την προτιμώμενη πλατφόρμα και πιστεύει στις δυνατότητες του κρυπτονομίσματος.

Η Bybit έχει διακριθεί παρέχοντας ισχυρές λύσεις trading, φιλικές προς τον χρήστη πλατφόρμες και συνεχή εξυπηρέτηση πελατών σε πολλές γλώσσες. Η ανάπτυξη της πλατφόρμας μπορεί να αποδοθεί σε διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής των trading bots με τεχνητή νοημοσύνη, μιας αγοράς επιλογών και της δημιουργίας μιας ακμάζουσας κοινότητας copy trading. Δίνοντας προτεραιότητα στη διαχείριση κινδύνου και τηρώντας τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία περί νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, η Bybit έχει λάβει με επιτυχία άδειες σε στρατηγικές τοποθεσίες, όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Καζακστάν και τη Κύπρος.

Εγγραφείτε στην Bybit ΕΔΩ και κερδίστε έως και 100 δολάρια BONUS!

Ο Ben Zhou υπογράμμισε τη δέσμευση της Bybit να είναι κάτι περισσότερο από μια απλή πλατφόρμα trading, τοποθετώντας τον εαυτό της ως την “Κιβωτό των κρύπτο” και μια πύλη προς το Web3 – την επόμενη γενιά του διαδικτύου. Επιβεβαίωσε την αφοσίωση της εταιρείας στους χρήστες και εξέφρασε την προσδοκία για την εισαγωγή περισσότερων καινοτόμων χαρακτηριστικών και υπηρεσιών στο εγγύς μέλλον.

Σε μια πρόσφατη εξέλιξη, η Bybit παρουσίασε το TradeGPT, ένα εκπαιδευτικό εργαλείο με τεχνητή νοημοσύνη που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την ενασχόληση των traders με την αγορά κρύπτο. Το TradeGPT, που τοποθετείται ως απάντηση στους περιορισμούς της συμβατικής τεχνητής νοημοσύνης, αξιοποιεί τα εκτεταμένα δεδομένα αγοράς, τα αναλυτικά στοιχεία trading και τα εργαλεία τεχνικής ανάλυσης της Bybit. Σύμφωνα με την Vivien Fang, επικεφαλής του τμήματος χρηματοοικονομικών προϊόντων της Bybit, το TradeGPT λειτουργεί ως μέντορας και οδηγός, προσφέροντας ανάλυση αγοράς σε πραγματικό χρόνο, πολύγλωσση υποστήριξη και εξατομικευμένη καθοδήγηση για να βοηθήσει τους χρήστες να περιηγηθούν στις τάσεις της αγοράς και να διαμορφώσουν στρατηγικές.

Η κίνηση αυτή ευθυγραμμίζει την Bybit με άλλες πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων, όπως η Crypto.com και η Binance, οι οποίες ενσωματώνουν όλο και περισσότερο την τεχνητή νοημοσύνη για να βελτιώσουν τις εμπειρίες των χρηστών και την εκπαίδευση στον κλάδο. Η συνέργεια μεταξύ των δυνατοτήτων επεξεργασίας δεδομένων της AI και των εξελισσόμενων αναγκών του τομέα των κρυπτονομισμάτων γίνεται όλο και πιο εμφανής, με τα κρυπτονομίσματα να δίνουν κίνητρα για την έρευνα και την ανάπτυξη της AI, ενώ παράλληλα επωφελούνται από τις βελτιωμένες δυνατότητες.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: