Η VP Bank του Λιχτενστάιν χρησιμοποιεί τη Metaco για να επεκτείνει τις υπηρεσίες θεματοφυλακής και tokenization

Η VP Bank, μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες του Λιχτενστάιν, συνεργάστηκε με τον πάροχο υποδομών ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων Metaco για την ενοποίηση των εργασιών της θεματοφυλακής ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και του tokenization.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η VP bank θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα Harmonize της Metaco για να επεκτείνει τις υπηρεσίες της και να ενεργοποιήσει την υποστήριξη για την κοπή, την καύση και την αποθήκευση tokenized περιουσιακών στοιχείων. Ο Marcel Fleisch, επικεφαλής προϊόντος της VP Bank, δήλωσε στην ανακοίνωση ότι η εταιρεία επανεξετάζει τη διαχείριση πλούτου χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό παραδοσιακών τραπεζικών και ψηφιακών οικοσυστημάτων. Ο Fleisch τόνισε ότι αυτό δημιουργεί νέες ευκαιρίες και υπηρεσίες για την πελατειακή της βάση.

Ο επικεφαλής ανάπτυξης της Metaco, Seamus Donoghue, σχολίασε επίσης τη συνεργασία. Σύμφωνα με τον Donoghue, η πλατφόρμα της επιτρέπει στις τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να ανταποκριθούν στη ζήτηση για νέες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων. Το στέλεχος σημείωσε ότι αυτό επιτρέπει επίσης στις τράπεζες να επεκτείνουν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

“Είμαστε υπερήφανοι που η VP Bank, μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες του Λιχτενστάιν και μια τράπεζα με προσανατολισμό προς το μέλλον για ιδιώτες πελάτες και διαμεσολαβητές, βασίζεται τώρα στην Metaco Harmonize για την κλιμάκωση των υπηρεσιών φύλαξης ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και tokenization”, σχολίασε ο Donoghue.

Η Metaco έχει επεκτείνει την παρουσία της σε όλη την Ευρώπη, συνεργαζόμενη με βασικούς φορείς στην περιοχή. Στις 9 Φεβρουαρίου, ο πάροχος υποδομών token συνεργάστηκε με τη γερμανική DekaBank για την έναρξη μιας πλατφόρμας που βασίζεται στο Blockchain και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Στις 23 Φεβρουαρίου, η Metaco συνεργάστηκε με τη γερμανική εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων DZ Bank για να συμπεριλάβει ψηφιακά νομίσματα στις υπηρεσίες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων της. Στις 10 Ιανουαρίου, η Metaco συνεργάστηκε επίσης με την Togg, μια τουρκική εταιρεία τεχνολογίας αυτοκινήτων, για να διασφαλίσει τις υπηρεσίες κινητικότητας αυτοκινήτων που βασίζονται σε έξυπνες συμβάσεις.

Εκτός από την Ευρώπη, ο πάροχος υπηρεσιών ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων επέκτεινε τα όπλα του και στη Νοτιοανατολική Ασία. Στις 2 Νοεμβρίου 2022, η εταιρεία βοήθησε την UnionBank των Φιλιππίνων να ξεκινήσει τη φύλαξη και τη διαπραγμάτευση για τον Ether και Bitcoin.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: