Η Vodafone συνεργάζεται με το Cardano για την έναρξη της αλυσίδας NFT

Η Vodafone, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στον κόσμο, έρχεται επίσημα στο Cardano (ADA).

Συγκεκριμένα, ο γερμανικός βραχίονας της Vodafone, η Vodafone Deutschland, ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη συλλογή (NFT) στο blockchain Cardano, σύμφωνα με τον πάροχο υποδομών NFT NMKR, ο οποίος θα διευκολύνει τη διαδικασία minting .

Στις 28 Ιουνίου, ο προγραμματιστής NMKR Patrick Tobler δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης από τη συνομιλία Slack της Vodafone Deutschland, όπου ο γίγαντας των τηλεπικοινωνιών περιέγραψε το σχέδιο έναρξης της συλλογής NFT.

“Ναι, σχεδιάζουμε να κυκλοφορήσουμε μια συλλογή NFT φέτος και θέλουμε να αξιοποιήσουμε την αλυσίδα Cardano για αυτό. Ο λόγος που επιλέξαμε τη συγκεκριμένη αλυσίδα έγκειται στην κοινότητα, τη βιωσιμότητα καθώς και τις δυνατότητες cross-chain”.

– έγραψε ένας υπάλληλος της Vodafone Γερμανίας στο επίσημο κανάλι Slack της εταιρείας.

Πρόσθεσε:

“Είμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια αυτού του έργου, οπότε όλοι όσοι είναι εδώ τώρα είναι ήδη πολύ πρώιμοι υποστηρικτές και το εκτιμούμε αυτό”.

Οι φήμες για μια συνεργασία εμφανίστηκαν μόλις μια μέρα νωρίτερα μετά από ένα tweet από το Vodafone Service, έναν επίσημο λογαριασμό Twitter της Vodafone Deutschland.

https://twitter.com/vodafoneservice/status/1673651108592381953

Τι σημαίνει αυτό για το Cardano;

Το σχέδιο της Vodafone να χρησιμοποιήσει το Cardano για την επερχόμενη συλλογή NFT είναι σημαντικό με διάφορους τρόπους.

Πρώτον, η κίνηση αυτή φέρνει την προσοχή και την υιοθέτηση του δικτύου Cardano, αναδεικνύοντας τις ικανότητες και τις δυνατότητές του για τη φιλοξενία έργων μεγάλης κλίμακας.

Δεύτερον, καταδεικνύει την εμπιστοσύνη μιας μεγάλης παγκόσμιας εταιρείας στην τεχνολογία του Cardano, η οποία θα μπορούσε να προσελκύσει περισσότερες επιχειρήσεις και προγραμματιστές να χτίσουν πάνω στην πλατφόρμα, ενισχύοντας περαιτέρω το οικοσύστημά της.

Εάν ένα τέτοιο σενάριο γίνει πραγματικότητα, θα μπορούσε τελικά να είναι καλός οιωνός για το εγγενές κρυπτονόμισμα του Cardano,το ADA, το οποίο σήμερα διαπραγματεύεται στα 0,28 δολάρια. Το ADA χρησιμοποιείται κυρίως για συναλλαγές,  staking και συμμετοχή στη διακυβέρνηση του blockchain Cardano.

Η Vodafone είναι η έβδομη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στον κόσμο, με περισσότερους από 353 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, εκ των οποίων τα 30,81 εκατομμύρια εξυπηρετούνται ειδικότερα από τη Vodafone Deutschland.

Τέλος, οι αριθμοί υιοθέτησης του Cardano ήταν σε άνοδο πριν από την ανακοίνωση της Vodafone, με τo blockchain να προσθέτει κατά μέσο όρο 2.446 νέα πορτοφόλια κρύπτο μεταξύ 1ης και 21ης Ιουνίου, ανέφερε η Finbold την περασμένη εβδομάδα.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: