Η VARA του Ντουμπάι εγκρίνει την “προπαρασκευαστική” άδεια του OKX στο πλαίσιο των σχεδίων επέκτασης του ανταλλακτηρίου

Ο μεσανατολικός βραχίονας του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων OKX ανέφερε ότι η ρυθμιστική αρχή εικονικών περιουσιακών στοιχείων του Ντουμπάι χορήγησε στην εταιρεία μια ελάχιστη προπαρασκευαστική άδεια βιώσιμου προϊόντος στο πλαίσιο των σχεδίων της για επέκταση στην περιοχή.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Σε μια ανακοίνωση της 15ης Ιουνίου, η OKX δήλωσε ότι εν μέσω της έγκρισης της αδειοδότησης από τη ρυθμιστική αρχή, το ανταλλακτήριο σχεδίαζε να αυξήσει το προσωπικό του σε 30 άτομα στο Ντουμπάι και είχε ήδη ανοίξει ένα γραφείο στο κτίριο World Trade Center της πόλης. Η VARA χορήγησε στην OKX προσωρινή άδεια λειτουργίας τον Ιούλιο του 2022, η οποία επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες στην περιοχή.

“Η αδειοδότηση στο Ντουμπάι αποτελεί κρίσιμο στοιχείο της παγκόσμιας στρατηγικής της OKX για τη συμμόρφωση με τις κανονιστικές διατάξεις”, δήλωσε ο Tim Byun, παγκόσμιος επικεφαλής κυβερνητικών σχέσεων της OKX. “Στο σημερινό αβέβαιο περιβάλλον της αγοράς, είναι ύψιστης σημασίας για τους VASPs να είναι εξαιρετικά ασφαλείς, διαφανείς, συμβατοί και να υποστηρίζονται από ισχυρούς, σαφείς κανονισμούς”.

Σύμφωνα με το OKX, η προπαρασκευαστική άδεια έδωσε στο ανταλλακτήριο το ρυθμιστικό περιθώριο να εκπληρώσει ορισμένες απαιτήσεις πριν αρχίσει να λειτουργεί. Η εταιρεία δήλωσε ότι σχεδιάζει να παρέχει υπηρεσίες spot, derivatives και fiat, καθώς και καταθέσεις, αναλήψεις και spot-ζεύγη σε δολάρια ΗΠΑ και ντιρχάμ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Οι παγκόσμιες εταιρείες κρύπτο, συμπεριλαμβανομένης της Coinbase, έχουν καταβάλει προσπάθειες να εξερευνήσουν τα ΗΑΕ ως πιθανή νέα αγορά εν μέσω των ρυθμιστικών αρχών και των νομοθέτων των ΗΠΑ που καταπατούν τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Τον Ιούνιο, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ κατέθεσε ξεχωριστές αγωγές τόσο κατά της Coinbase όσο και κατά της Binance και η Γενική Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης Letitia James ανακοίνωσε την απαγόρευση της λειτουργίας της CoinEx στην πολιτεία.

Η κίνηση στη Μέση Ανατολή ακολούθησε την ανακοίνωση της OKX τον Μάρτιο ότι σχεδίαζε να διακόψει τις δραστηριότητές της στον Καναδά έως τις 22 Ιουνίου, αλλά πρόσθεσε ότι η απόσυρση ήταν “προσωρινή”. Άλλα ανταλλακτήρια, συμπεριλαμβανομένων των Binance και Paxos, έχουν ανακοινώσει παρόμοιες αποχωρήσεις από τον Καναδά, επικαλούμενες κατευθυντήριες γραμμές από τις ρυθμιστικές αρχές της χώρας.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: