Η τιμή του XRP δέχεται ένα χτύπημα μετά την απόφαση του δικαστηρίου, αλλά ο Deaton διατηρεί την αισιοδοξία του

Μετά από μια πρόσφατη ευνοϊκή δικαστική απόφαση για το XRP, οι επενδυτές είχαν μεγάλες ελπίδες για το ράλι της τιμής του token. Ωστόσο, παρά την αρχική άνοδο, το κρυπτονόμισμα δεν έφτασε στα αναμενόμενα επίπεδα. Μία από τις αισιόδοξες φωνές στην κοινότητα του XRP είναι ο δικηγόρος υπέρ του XRP, John Deaton.

Απαντώντας σε έναν χρήστη με το όνομα Moon Lambo, ο οποίος επεσήμανε τη συνολική θετική τάση στα ψηφιακά νομίσματα, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης του XRP κατά 85% φέτος, ο Deaton αναγνώρισε την πρόοδο, αλλά αντιμετώπισε την απογοήτευση ορισμένων χρηστών λόγω υπερβολικά φιλόδοξων προσδοκιών.

Η πολυαναμενόμενη δικαστική απόφαση της δικαστού Analisa Torres δήλωσε ότι το XRP δεν αποτελεί αξιόγραφο σε ορισμένες περιπτώσεις, οδηγώντας σε σημαντική άνοδο των τιμών στο ευρύτερο οικοσύστημα Web3.

Αν και ο Deaton δεν περίμενε ότι το XRP θα έφτανε σε νέο ιστορικό υψηλό, προέβλεψε ότι η τιμή θα ξεπερνούσε το επίπεδο αντίστασης του 1 δολαρίου μετά την απόφαση. Ωστόσο, η τιμή του token παρέμεινε κατώτερη αυτών των προβλέψεων, φτάνοντας μόνο τα 0,84 δολάρια κατά τη διάρκεια της ανόδου, παρά το εντυπωσιακό άλμα 70%.

Πριν από έξι χρόνια, το XRP έφτασε στο αποκορύφωμά του στα 3,84 δολάρια. Παρόλο που η υπέρβαση αυτού του επιπέδου μπορεί να είναι φιλόδοξος στόχος, ο Deaton συνεχίζει να παραμένει αισιόδοξος για τις δυνατότητες του κρυπτονομίσματος να φτάσει το 1 δολάριο.

Κατά την άποψη του δικηγόρου του XRP, η τιμή του token είναι στενά συνδεδεμένη με την απόδοση του Bitcoin. Πιστεύει ότι αν το BTC δεν επαναλάβει το ιστορικό του υψηλό, είναι απίθανο να εμφανιστεί σημαντική ανοδική δυναμική στην τιμή του XRP.

Τη στιγμή που γράφεται αυτή η αναφορά, το XRP διαπραγματεύεται στα 0,6250 δολάρια και η κοινότητα αναμένει τις περαιτέρω εξελίξεις και τις κινήσεις της τιμής του Bitcoin για να δει αν η αισιοδοξία του Deaton θα αποδώσει καρπούς.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: