Η Tether εισάγει νέο λογισμικό εξόρυξης για τη βελτίωση της αποδοτικότητας και την επέκταση της χωρητικότητας

Η Tether, κάνει βήματα στον τομέα της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων με την ανάπτυξη καινοτόμων JavaScript libraries. Αυτές οι libraries είναι ειδικά σχεδιασμένες για τον εξορθολογισμό της επικοινωνίας με το υλικό εξόρυξης Bitcoin, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών συσκευών όπως το WhatsMiner, το AvalonMiner και το Antminer.

Ο Paolo Ardoino, ο CTO της Bitfinex και της Tether, μοιράστηκε σε μια ανάρτηση στις 5 Αυγούστου ότι ορισμένα τμήματα του λογισμικού εξόρυξης BTC της Tether θα κυκλοφορήσουν ως έργα ανοικτού κώδικα στο μέλλον. Ο πρωταρχικός στόχος αυτού του νέου λογισμικού εξόρυξης είναι η βελτιστοποίηση της διαχείρισης της δυναμικότητας εξόρυξης, οδηγώντας σε πιο αποτελεσματικές εργασίες εξόρυξης.

Ο Ardoino υπογράμμισε τον ρόλο του ως βασικός συντελεστής της αρχιτεκτονικής του Moria, ενός εργαλείου ενορχήστρωσης για φάρμες εξόρυξης, το οποίο χρησιμεύει ως βάση για αυτές τις πρόσφατες εξελίξεις. Το νέο λογισμικό εξόρυξης αξιοποιεί την τεχνολογία Holepunch για να βελτιώσει την επικοινωνία και τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των στοιχείων στο οικοσύστημα εξόρυξης του BTC. Αυτή η προσέγγιση εξασφαλίζει απλοποιημένη, ασφαλή, ανθεκτική σε επιθέσεις και οικονομικά αποδοτική επικοινωνία.

Σε μια προηγούμενη ανάρτηση, ο CTO της Tether έριξε φως στις λειτουργίες του Moria, εξηγώντας πώς κάθε συσκευή/miner λαμβάνει ένα μοναδικό δημόσιο/ιδιωτικό κλειδί για να επιτρέπει την κρυπτογραφημένη και ασφαλή ροή δεδομένων (υπερπυρήνες) και τη λήψη εντολών (μέσω υπερσμήνους). Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση απλοποιεί τις διαμορφώσεις τείχους προστασίας, αυξάνει την ανθεκτικότητα σε αστοχίες, επιτρέπει την εύκολη αντιγραφή σε διάφορες τοποθεσίες και βελτιώνει τη συντηρησιμότητα και την αρθρωτότητα σε σύγκριση με προηγούμενες προσπάθειες.

Παρά την αντιμετώπιση νομικών προκλήσεων και ρυθμιστικού ελέγχου, η Tether παρέμεινε ενεργά στον τομέα εξόρυξης κρυπτονομισμάτων, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της για συνεχείς προσπάθειες και συνεισφορές.

Εκτός από τη συμμετοχή της στην εξόρυξη, η Tether έχει κάνει στρατηγικές κινήσεις προς την κατεύθυνση της επένδυσης στο Bitcoin. Πρόσφατα, ο εκδότης stablecoin ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διαθέσει μέρος των μηνιαίων κερδών του για την απόκτηση BTC. Επιπλέον, η Tether επιχείρησε να εισέλθει στον τομέα της παραγωγής ενέργειας και της βιώσιμης εξόρυξης BTC μέσω μιας συνεργασίας με μια αδειοδοτημένη τοπική εταιρεία στην Ουρουγουάη, με αποτέλεσμα την έναρξη λειτουργίας της Tether Energy. Η φήμη της Ουρουγουάης για την ισχυρή υποδομή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με σχεδόν το 100% της ηλεκτρικής ενέργειας να προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές, την καθιστά ιδανική τοποθεσία για τις πρωτοβουλίες βιώσιμης εξόρυξης της Tether. Η εταιρεία είναι πεπεισμένη ότι η απόφαση αυτή ευθυγραμμίζεται με τους στόχους και τις αξίες της.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: