Η τιμή του Bitcoin πέφτει $29K εν μέσω της εστίασης των traders στα βασικά επίπεδα για τις επόμενες κινήσεις

Καθώς ξεκίνησε ο Αύγουστος, το Bitcoin αντιμετώπισε πτώση 2%, ευθυγραμμιζόμενο με τις προσδοκίες των traders για περαιτέρω πτώση. Το μηνιαίο κλείσιμο για τον Ιούλιο έδειξε ότι η πορεία της τιμής του BTC έτεινε προς τα κάτω, σηματοδοτώντας αστάθεια. Παρά την εβδομάδα ελάχιστης κίνησης, οι ταύροι έμειναν απογοητευμένοι.

Ο Rekt Capital, ένας δημοφιλής trader και αναλυτής, τόνισε τη σημασία της τιμής κλεισίματος και κάλεσε τους αγοραστές να προστατεύσουν την τάση. Τόνισε το επίπεδο των 29.250 δολαρίων ως μια κρίσιμη γραμμή στην άμμο. Η ικανότητα του Bitcoin να ανακτήσει τα 29.250 δολάρια ως στήριξη θα επικυρώσει μια θετική πορεία, αλλά οι αρχικές ενδείξεις έδειχναν ότι το επίπεδο αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως αντίσταση, οδηγώντας σε πιθανή πτώση χαμηλότερα.

Βραχυπρόθεσμα, οι συμμετέχοντες στην αγορά σημείωσαν ότι η περιοχή γύρω από τα 28.000 δολάρια θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια δοκιμασία. Τα 28.300 δολάρια ξεχώρισαν ως βάση κόστους για τους βραχυπρόθεσμους κατόχους του Bitcoin (STH) – οντότητες που κατέχουν BTC για μέγιστο διάστημα 155 ημερών. Οι αναλυτές, συμπεριλαμβανομένου του James Straten της CryptoSlate, ανέμεναν μια πιθανή δοκιμή αυτού του επιπέδου στήριξης για τρίτη φορά φέτος.

Ο κινητός μέσος όρος των 200 εβδομάδων (ΜΑ) τράβηξε επίσης την προσοχή ως ένα κλασικό επίπεδο στήριξης της bear market. Οι trader παρακολουθούσαν στενά τον ΜΑ 200 εβδομάδων των 27.235 δολαρίων, θεωρώντας τον ως περιοχή ενδιαφέροντος σε περίπτωση που σημειωνόταν περαιτέρω πτώση. Ωστόσο, η Daan Crypto Trades υπενθύμισε στους οπαδούς ότι αυτό μπορεί να πάρει χρόνο και τα επίπεδα τιμών θα μπορούσαν να επανεξετάσουν αυτά τα σημεία σε υψηλότερες τιμές.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: