Η Tether επεκτείνει την εμβέλειά της στη Γεωργία μέσω της επένδυσης στην CityPay.io

Ο εκδότης Stablecoin Tether ανακοίνωσε στις 31 Μαΐου ότι επεκτείνει την παρουσία του στη Δημοκρατία της Γεωργίας μέσω μιας στρατηγικής επένδυσης στην CityPay.io, μια εταιρεία επεξεργασίας πληρωμών που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 600 τοποθεσίες στη χώρα.

Η CityPay.io παρέχει υπηρεσίες πληρωμών σε ένα ευρύ φάσμα πελατών, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων ονομάτων όπως η Wendy’s και η Radisson Hotels, μεταξύ πολλών άλλων. Με τη στρατηγική της επένδυση στην CityPay.io, η Tether σκοπεύει να ενισχύσει τον κλάδο των πληρωμών στη Γεωργία βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα και την ευκολία.

Η Γεωργία έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο ευνοϊκούς προορισμούς για τις εταιρείες κρύπτο, προσελκύοντας αρκετές εταιρείες να εγκαταστήσουν δραστηριότητες χάρη στο προοδευτικό ρυθμιστικό της πλαίσιο. Η γεωργιανή κυβέρνηση στοχεύει να αξιοποιήσει τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα για να τοποθετηθεί ως εξέχων παγκόσμιος κόμβος κρυπτονομισμάτων.

Η Γεωργία εισήγαγε νέους κανονισμούς κρύπτο το 2022. Τότε, ο Γεωργιανός υπουργός Οικονομίας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Levan Davitashvili ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός ρυθμιστικού πλαισίου με στόχο τις ψηφιακές επιχειρήσεις και τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Τον Μάρτιο, το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance δημιούργησε έναν νέο κόμβο blockchain στη Γεωργία. Ο κόμβος, που αναφέρεται ως “φυλάκιο Web3”, έχει ως στόχο να προωθήσει την ευρεία υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων στη χώρα. Η Binance σχεδιάζει να προσελκύσει ταλαντούχα άτομα στον τομέα blockchain της Γεωργίας, να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης και να παρέχει εκπαίδευση στον κλάδο.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: