Η Gate.io αρνείται προβλήματα ρευστότητας μετά την εξαφάνιση του CEO της Multichain

Το ανταλλακτήριο Gate.io διέψευσε τις φήμες περί έλλειψης ρευστότητας στις 31 Μαΐου, δηλώνοντας ότι “δεν υπάρχουν προβλήματα με τις λειτουργίες μας ή τις αναλήψεις όπως φημολογείται”. Η δήλωση αυτή έρχεται μετά τους ισχυρισμούς πολυάριθμων καναλιών στο Twitter ότι το ανταλλακτήριο αντιμετώπιζε αφερεγγυότητα λόγω μιας υποτιθέμενης σύνδεσης μεταξύ αυτού και του πρωτοκόλλου δρομολόγησης cross-chain Multichain (MULTI).

Η ομάδα της Gate.io δήλωσε ότι οι “λειτουργίες της εταιρείας λειτουργούν υγιώς” και ότι επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας συνδεδεμένης πλατφόρμας συναλλαγών στο Χονγκ Κονγκ με την ονομασία Gate.HK.

Οι φήμες σχετικά με την αφερεγγυότητα της Gate.io ξέσπασαν μετά από μια σειρά γεγονότων που αφορούσαν το Multichain. Στις 24 Μαΐου, η εταιρεία ανάλυσης blockchain Arkham Intelligence δημοσίευσε δεδομένα που έδειχναν μεγάλες εισροές Multichain στην Gate.io, οι οποίες, σύμφωνα με την Arkham, σχετίζονταν με φήμες για την ομάδα του πρωτοκόλλου “που φέρεται να συνελήφθη στη Σαγκάη”.

Στις 25 Μαΐου, η Binance ανέστειλε τις καταθέσεις για πολλά γεφυρωμένα tokens που βασίζονταν στο πρωτόκολλο Multichain, συμπεριλαμβανομένων των γεφυρωμένων εκδόσεων των Polkastarter (POLS), Alpaca Finance (ALPACA) και Fantom (FTM). Η Binance δήλωσε ότι αυτά τα tokens αντιμετώπιζαν καθυστερημένες συναλλαγές και ανέστειλε προσωρινά τις καταθέσεις, ενώ αναζητούσε σαφήνεια από την Multichain.

Στις 31 Μαΐου, η Multichain δημοσίευσε μια δήλωση ότι ο διευθύνων σύμβουλός της αγνοείται, προσθέτοντας ότι ορισμένοι από τους δρομολογητές του πρωτοκόλλου δεν λειτουργούν πλέον επειδή μόνο ο διευθύνων σύμβουλος είχε πρόσβαση στους σχετικούς διακομιστές. Την ίδια ημέρα, ορισμένοι χρήστες του Twitter άρχισαν να δημοσιεύουν εικόνες συναλλαγών που υποτίθεται ότι ήταν μεγάλες καταθέσεις FTM από μέλη της ομάδας Multichain στο Gate.io.

https://twitter.com/CoinSumption/status/1663945273440362496

Τα δεδομένα blockchain επιβεβαιώνουν ότι περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια FTM μεταφέρθηκαν από έναν άγνωστο χρήστη στην Gate.io στις 25-26 Μαΐου.

Αφού είδαν πολλαπλές καταθέσεις των MULTI και Fantom στο Gate.io, ορισμένοι χρήστες του Twitter υποπτεύθηκαν ότι το ανταλλακτήριο ήταν εκτεθειμένο στις επιπτώσεις της Multichain.

Η ομάδα του Gate.io διέψευσε αυτές τις φήμες, δηλώνοντας ότι το ανταλλακτήριο επεξεργάζεται όλες τις αναλήψεις και λειτουργεί κανονικά.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: