Η συνεργασία Ankr-Microsoft συνεχίζεται με το ντεμπούτο του εργαλείου δημιουργού blockchain

Στις 8 Ιουνίου, ο πάροχος υποδομών αποκεντρωμένou blockchain Ankr ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας του εργαλείου δημιουργίας εταιρικoύ blockchaine στο Azure Marketplace της Microsoft. Με την ονομασία “AppChains”, η λύση θα επιτρέψει στις εταιρείες να δρομολογήσουν γρήγορα μια αποκλειστική και προσαρμόσιμη αλυσίδα μπλοκ (blockchain) για να τροφοδοτήσουν διάφορες στρατηγικές Web3. Οι προγραμματιστές μπορούν να αναπτύξουν το Polygon Supernet στην πρώτη του επανάληψη, με περισσότερες επιλογές στη συνέχεια.

Σύμφωνα με την Ankr, το AppChains είναι διαθέσιμο εδώ και ένα χρόνο με χρήση για την εκκίνηση blockchains συγκεκριμένων εφαρμογών για την τροφοδοσία των αποκεντρωμένων εφαρμογών τους. Ωστόσο, οι προγραμματιστές της Ankr δήλωσαν ότι παρατηρούν έντονη ζήτηση από θεσμικούς πελάτες για τη χρήση των AppChains σε τομείς όπως ο τραπεζικός τομέας, τα ψηφιακά νομίσματα κεντρικών τραπεζών και τα παιχνίδια. Η εταιρεία έγραψε:

“Η διάθεση της λύσης AppChain στο Azure Marketplace της Microsoft παρέχει στις επιχειρήσεις ένα εύκολο μονοπάτι για να βρουν μια ελεγμένη λύση και να βγουν στην αγορά με περιπτώσεις χρήσης όπως η παραπάνω. Οι AppChains εξασφαλίζουν γρήγορες και προσιτές συναλλαγές, απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη, κανονιστική συμμόρφωση και μηχανική από άκρη σε άκρη”.

Ο Peter Stewart, επικεφαλής υποδομών της Ankr, δήλωσε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να βελτιώνει το εργαλείο με βάση τα σχόλια των χρηστών και τις μετρήσεις επιδόσεων υπό την καθοδήγηση της Microsoft. Εν τω μεταξύ, ο Daniel An, διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης Web3 και τεχνητής νοημοσύνης στη Microsoft, δήλωσε ότι η συνεργασία με την Ankr είναι ένα ουσιαστικό βήμα για τη “δοκιμή, την ανάπτυξη και την απρόσκοπτη κλιμάκωση έργων Web3”.

Στις 21 Φεβρουαρίου η Ankr και η Microsoft συνεργάστηκαν για να προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας κόμβων για επιχειρήσεις στο Azure Marketplace. Η υπηρεσία αναμεταδίδει συναλλαγές, αναπτύσσει έξυπνα συμβόλαια και μπορεί να διαβάζει ή να γράφει δεδομένα blockchain, εξοικονομώντας χρόνο για τους προγραμματιστές που μπορούν να ξοδέψουν αλλιώς στην κλιμάκωση των εφαρμογών τους. Επί του παρόντος, ο κόμβος προγραμματιστών Web3 της Ankr και τα κιτ ανάπτυξης λογισμικού τροφοδοτούν συνδέσεις με περισσότερα από 30 blockchains. Είναι ο εγκεκριμένος συνεργάτης υποδομών για την οικοδόμηση στα οικοσυστήματα BNB Chain, Polygon και Avalanche.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: