Η συμφωνία Binance-Voyager θα προχωρήσει, σύμφωνα με τον δικαστή της Νέας Υόρκης

Το Επαρχιακό Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης απέρριψε τους συλλογισμούς της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την παύση της εξαγοράς της χρεοκοπημένης εταιρείας Voyager Digital από την Binance.US. Σύμφωνα με τον δικαστή Μάικλ Γουάιλς, οποιαδήποτε παράταση της συμφωνίας θα βλάψει τα συμφέροντα των πρώην πελατών της Voyager, οι οποίοι περιμένουν να επιστρέψουν τα χρήματά τους. 

Ήρθε η απόφαση για απόρριψη της κυβερνητικής πρότασης στις 15 Μαρτίου. Σε αυτήν, ο Wiles ισχυρίζεται την προηγούμενη έγκρισή του για το σχέδιο πτώχευσης του Voyager Digital Chapter 11, το οποίο προτείνει την πώληση δισεκατομμυρίων δολαρίων σε περιουσιακά στοιχεία στην Binance.US σε μια προσπάθεια να ανακτήσει ρευστότητα για να αποπληρώσει πελάτες .

Έτσι, το δικαστήριο απέρριψε την έφεση της κυβέρνησης για αναστολή της εντολής επιβεβαίωσης – μια επιπλέον καθυστέρηση δύο εβδομάδων στην υλοποίηση του σχεδίου πτώχευσης. Η έφεση, που κατατέθηκε στις 14 Μαρτίου, κατηγορούσε το σχέδιο πτώχευσης για «ανοσοποίηση απάτης, κλοπής ή φοροαποφυγής». Ζήτησε επίσης την κατάργηση της διάταξης, εμποδίζοντας τις αρχές των ΗΠΑ να ασκήσουν νομική δίωξη οποιουδήποτε εμπλέκεται στην πώληση .

Ο δικαστής Γουάιλς θεώρησε αυτές τις κατηγορίες “υπερβολικές και κακοχαρακτηριστικές” και αποφάσισε να συνεχίσει με το σχέδιο πτώχευσης. Ωστόσο, επιβεβαίωσε τη διάρκεια της τρέχουσας παραμονής, η οποία λήγει στις 20 Μαρτίου.

Η έγκριση του δικαστηρίου για την εξαγορά της Voyager από την Binance.US  χορηγήθηκε στις 7 Μαρτίου . Ο Judge Wiles επέτρεψε στην πλατφόρμα συναλλαγών να κλείσει τις πωλήσεις και να εκδώσει tokens αποπληρωμής της Binance.US σε πελάτες της Voyager που επηρεάστηκαν. Απέρριψε μια σειρά από επιχειρήματα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ ότι η αναδιανομή κεφαλαίων από το Voyager στην Binance.US θα παραβίαζε τους νόμους περί κινητών αξιών των ΗΠΑ.

Η απόφαση ήρθε μετά από το 97% των 61.300 κατόχων λογαριασμών Voyager τάχθηκε υπέρ του σχεδίου αναδιάρθρωσης. Με βάση τις τελευταίες εκτιμήσεις, το σχέδιο αναμένεται να έχει ως αποτέλεσμα οι πιστωτές της Voyager να ανακτήσουν περίπου το 73% της αξίας των κεφαλαίων τους.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/binance-voyager-deal-to-go-without-holdings-ny-judge-rules

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: