Η σημερινή κυριαρχία της Ασίας στα παιχνίδια “ζωτικής σημασίας” για τα παιχνίδια Web3: DappRadar

Η Ασία είναι “ζωτικής σημασίας” για τη βιομηχανία παιχνιδιών Web3, καθώς διαθέτει ήδη το μεγαλύτερο μερίδιο των παικτών και των εσόδων από παιχνίδια και έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την τεχνολογία blockchain, σύμφωνα με μια νέα έκθεση.

Σε έκθεση της 13ης Απριλίου από την πλατφόρμα ανάλυσης DappRadar τονίζεται ότι η ασιατική αγορά διαθέτει πάνω από 1,7 δισεκατομμύρια παίκτες βιντεοπαιχνιδιών, αντιπροσωπεύοντας το 55% του παγκόσμιου συνόλου.

Στεγάζει επίσης πάνω από το ήμισυ των παγκόσμιων εσόδων από τυχερά παιχνίδια και αποτελεί εδώ και καιρό “την κινητήρια δύναμη” πίσω από την παγκόσμια βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών, σύμφωνα με την έκθεση.

Λόγω αυτών των παραγόντων, το DappRadar ισχυρίζεται ότι η περιοχή της Ασίας “διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην υιοθέτηση των παιχνιδιών blockchain”.

Η Κίνα, η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα κυριαρχούν στον κλάδο των παιχνιδιών στην Ασία και φιλοξενούν 62 από τις 100 κορυφαίες εταιρείες παιχνιδιών στον κόσμο με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς.

Εν τω μεταξύ, οι εταιρείες παιχνιδιών στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα “πρωτοπορούν στην υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain στα παιχνίδια”, αναφέρει η έκθεση, επισημαίνοντας τις πρόσφατες πατέντες της Sony που σχετίζονται με το NFT και την ανακοίνωση της εταιρείας παιχνιδιών Sega για το επερχόμενο παιχνίδι blockchain.

Μια έρευνα σε 1.030 Ιάπωνες άνδρες και γυναίκες ηλικίας από 20 έως 70 ετών που αναφέρεται στην έκθεση αποκάλυψε μια ελπιδοφόρα προοπτική για την ιαπωνική βιομηχανία παιχνιδιών blockchain.

Αποκάλυψε ότι λίγο πάνω από το 40% των ερωτηθέντων ήταν εξοικειωμένοι με τα παιχνίδια blockchain και πάνω από τους μισούς εξοικειωμένους είχαν θετική εντύπωση για αυτά.

Η βιομηχανία Web3 σε παγκόσμια κλίμακα εξετάστηκε επίσης, με την έκθεση να τονίζει ότι η “οπτική ποιότητα και η εμπειρία παιχνιδιού” είναι “ελαφρώς” πιο σημαντικοί παράγοντες για τους παίκτες όταν αξιολογούν ένα νέο παιχνίδι σε σχέση με άλλες πτυχές όπως η τιμή εισόδου, ο αριθμός των ενεργών χρηστών και οι οικονομίες του παιχνιδιού.

Αναφέρθηκε ότι τα airdrops θεωρούνται “βασικός παράγοντας”, με τους παίκτες να εξακολουθούν να περιμένουν να τα λάβουν πριν ξεκινήσουν ένα νέο παιχνίδι.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: