Η Revolut US ανακοινώνει τη διαγραφή των Tokens ADA, MATIC και SOL με ισχύ από τον Σεπτέμβριο

Η Revolut, μια φιλική προς τα κρυπτονομίσματα neobank, πρόκειται να διαγράψει διάφορα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία από την πλατφόρμα της στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς η χώρα βιώνει συνεχείς ρυθμιστικές εξελίξεις. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Revolut, tokens όπως τα ADA, MATIC και SOL θα διαγραφούν πλήρως από την πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο.

Η Revolut ενημέρωσε τους πελάτες της στις ΗΠΑ για την επερχόμενη αλλαγή στις 29 Ιουνίου, δηλώνοντας ότι η αγορά των ADA, MATIC και SOL κλείνει αμέσως για όλους τους χρήστες. Ωστόσο, οι πελάτες της Revolut θα εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα να κατέχουν και να πωλούν αυτά τα tokens μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, μετά την οποία τυχόν εναπομείναντα tokens θα πωλούνται για λογαριασμό τους στην επικρατούσα τιμή της αγοράς. Τα έσοδα σε δολάρια ΗΠΑ από τις πωλήσεις θα κατατεθούν στους λογαριασμούς Revolut των πελατών.

Η απόφαση για τη διαγραφή αυτών των token αποδίδεται στις εξελίξεις στην υποδομή της Revolut στις ΗΠΑ. Ο πάροχος υπηρεσιών κρύπτο της neobank έλαβε την απόφαση λόγω των εξελισσόμενων νόμων και κανονισμών που αφορούν τα κρυπτονομίσματα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ενώ η Revolut διαγράφει τα ADA, MATIC και SOL στις ΗΠΑ, ο εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι τα tokens θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται σε άλλες δικαιοδοσίες όπου δραστηριοποιείται η Revolut. Σε αυτές τις αγορές, τα token θα παραμείνουν διαθέσιμα για τους χρήστες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές άλλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Robinhood, eToro και Bakkt, ανακοίνωσαν επίσης πρόσφατα τη διαγραφή των ADA, MATIC και SOL από το ανταλλακτήριο. Οι ενέργειες αυτές ήρθαν ως απάντηση στο γεγονός ότι τα token χαρακτηρίστηκαν ως μη εγγεγραμμένοι τίτλοι από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) στις αρχές Ιουνίου. Οι ενέργειες της SEC ήταν μέρος των ξεχωριστών ενεργειών που έγιναν κατά των μεγάλων ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων Binance και Coinbase.

Οι προσφορές κρυπτονομισμάτων της Revolut ποικίλλουν σε διάφορες τοποθεσίες, με τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο και το Ηνωμένο Βασίλειο να υποστηρίζουν πάνω από 115 κρυπτονομίσματα, ενώ οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πάνω από 33, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Revolut.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: