Η προθεσμία εγγραφής στο Mt. Gox παρατείνεται για έναν ακόμη μήνα

Οι ημερομηνίες εγγραφής για τους πιστωτές του Mt. Gox αναβλήθηκαν κατά έναν ακόμη μήνα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η προθεσμία μετατέθηκε από τις 10 Μαρτίου στις 6 Απριλίου, επιτρέποντας στους πιστωτές να υποβάλουν απαιτήσεις για έναν ακόμη μήνα.

Η προθεσμία διανομής αναβλήθηκε επίσης κατά έναν ακόμη μήνα. Η διανομή των περιουσιακών στοιχείων στους πιστωτές θα ξεκινήσει πλέον από τις 31 Οκτωβρίου αντί για τις 30 Σεπτεμβρίου.

Το επίσημο έγγραφο ανέφερε διάφορες συνθήκες για τη μετατόπιση των προθεσμιών, όπως η πρόοδος από τους πιστωτές αποκατάστασης όσον αφορά την επιλογή και την εγγραφή. Οι πιστωτές έχουν την επιλογή μιας εφάπαξ πληρωμής, τραπεζικού εμβάσματος, πάροχου υπηρεσιών μεταφοράς κεφαλαίων ή μέσω ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων ή θεματοφύλακα.

Οι πιστωτές περίμεναν εδώ και χρόνια για να λάβουν αποζημίωση για τις απώλειες που υπέστησαν λόγω της εισβολής ανταλλαγής το 2014. Το Mt. Gox ήταν ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με έδρα το Τόκιο που κάποτε αντιπροσώπευε περισσότερο από το 70% των συναλλαγών Bitcoin. Το 2014, το ανταλλακτήριο παραβιάστηκε και κήρυξε πτώχευση μετά από χιλιάδες Bitcoin που κλάπηκαν.

Το Mt. Gox Investment Fund – ο μεγαλύτερος πιστωτής του ανενεργού ανταλλακτηρίου –  επέλεξε να έχει μια πρόωρη πληρωμή σε Bitcoin αντί να περιμένει περισσότερο για μια ακόμη μεγαλύτερη πληρωμή μετά από μια νομική μάχη. Η πρόωρη πληρωμή σήμαινε ότι οι πιστωτές θα λάμβαναν περίπου το 90% του οφειλόμενου.

Η παράταση της προθεσμίας σημαίνει ότι οι άλλοι πιστωτές θα έχουν στη διάθεσή τους έναν ακόμη μήνα για να αποφασίσουν εάν θα πάρουν το χαμηλότερο ποσό τώρα ή θα περιμένουν άλλα εννέα χρόνια για να λάβουν το πλήρες ποσό. 

Η πληρωμή των πιστωτών του Mt. Gox βρίσκεται στο επίκεντρο εδώ και αρκετό καιρό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η αξία του BTC έχει πολλαπλασιαστεί από τότε που η ανταλλαγή κατέρρευσε. Υπήρξαν εικασίες σχετικά με τον αντίκτυπο των πιστωτών του Mt. Gox στην αγορά εάν αποφάσιζαν να πουλήσουν τις συμμετοχές τους. Ωστόσο, μια αναφορά από το Bloomberg σημείωσε ότι οι μεγαλύτεροι πιστωτές του Mt. Gox δεν σχεδιάζουν να πουλήσουν το BTC τους.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/mt-gox-registration-deadline-pushed-for-another-month

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: