Η Polkadot καταχωρεί εμπορικό σήμα για την πλατφόρμα επικοινωνίας Blockchain

Η Polkadot, η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως “layer 0 blockchain”, έχει καταθέσει καταχώριση εμπορικού σήματος για αυτό που φαίνεται να είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που βασίζεται σε blockchain, σύμφωνα με μια πρόσφατη κατάθεση. Η φράση “Polkadot Converse” έχει κατοχυρωθεί ως εμπορικό σήμα, ενώ πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή προστίθενται στο τμήμα “αγαθά και υπηρεσίες” της κατάθεσης.


Το εμπορικό σήμα καλύπτει: “Λογισμικό για κοινωνική δικτύωση- λογισμικό για τη δημιουργία, διαχείριση και αλληλεπίδραση με μια διαδικτυακή κοινότητα- λογισμικό για τη δημιουργία, λογισμικό για την αποστολή και λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων, γραφικών, εικόνων, ηχητικού περιεχομένου”.

Παρά τις διάφορες προσπάθειες που έγιναν από εταιρείες όπως το Steemit, το Keet της Tether και πιο πρόσφατα το Nostr, τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης δεν τα κατάφεραν ποτέ στον κλάδο Web3. Το Polkadot (DOT) παραμένει το 11ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με κεφαλαιοποίηση αγοράς περίπου 7,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.


Η επέλαση στα κοινωνικά μέσα και τα άμεσα μηνύματα θα αποτελούσε μια αλλαγή στην εστίαση από την Polkadot, η οποία προηγουμένως είχε επικεντρώσει τις προσπάθειές της στην τεχνολογία parachain και στις γρήγορες ταχύτητες συναλλαγών.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: