Η νομική μάχη Voyager-BinanceUS πρέπει να επιλυθεί μέχρι τον Απρίλιο 13, λένε δικαστικά έγγραφα

Η Voyager Digital και οι πιστωτές της κινδυνεύουν να χάσουν 100 εκατομμύρια δολάρια, εάν οι νομικές ενστάσεις της αμερικανικής κυβέρνησης δεν επιλυθούν έως τις 13 Απριλίου, σύμφωνα με έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο αργά το βράδυ της Δευτέρας.
Ο χρεοκοπημένος δανειστής κρύπτο αναλαμβάνει επείγουσα νομική δράση για να αφήσει να προχωρήσει μια αγορά ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων από την Binance.US, φοβούμενος ότι οι διαμάχες σχετικά με τους όρους της σύμβασης θα μπορούσαν να ωθήσουν την Binance.US να αποσυρθεί.


“Η ολοκλήρωση του σχεδίου έως τις 13 Απριλίου είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της τεράστιας αξίας των πιστωτών”, αναφέρεται σε μια κατάθεση των πιστωτών της Voyager. “Τα στοιχεία είναι αναμφισβήτητα ότι, εάν δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία, οι πιστωτές της Voyager θα χάσουν περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια σε αξία”.

Μια παράλληλη κατάθεση που έγινε από την ίδια τη Voyager, επίσης στο δευτεροβάθμιο εφετείο των ΗΠΑ στη Νέα Υόρκη, ανέφερε ότι οι καθυστερήσεις θα μπορούσαν να κοστίσουν 10 εκατομμύρια δολάρια ανά μήνα και ότι περισσότεροι από 1 εκατομμύριο πελάτες της Voyager δεν θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στις αποταμιεύσεις τους.


Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, που υπογράφηκε αρχικά τον Δεκέμβριο και εγκρίθηκε από τον δικαστή πτώχευσης των ΗΠΑ Michael Wiles τον Μάρτιο, η Binance.US μπορεί να υπαναχωρήσει εάν η συμφωνία δεν κλείσει εντός τεσσάρων μηνών.
Οι δικηγόροι της αμερικανικής κυβέρνησης διαμαρτυρήθηκαν ότι οι όροι της σύμβασης θα απαλλάσσουν ουσιαστικά την εταιρεία από παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας ή της νομοθεσίας περί κινητών αξιών, και την περασμένη εβδομάδα, η περιφερειακή δικαστής των ΗΠΑ Τζένιφερ Ρίρντεν συμφώνησε να αναστείλει τη συμφωνία μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: