Η PayPal επιτρέπει τώρα στους χρήστες των ΗΠΑ να πωλούν κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας το MetaMask Wallet

Η PayPal, παγκόσμιος ηγέτης στις ψηφιακές πληρωμές, συνεχίζει να επεκτείνει το φάσμα των υπηρεσιών κρυπτονομισμάτων της με την ενσωμάτωση νέων μεθόδων για την αγορά και την πώληση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων όπως το Bitcoin.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, η PayPal παρουσίασε μια συναρπαστική εξέλιξη στις προσφορές κρυπτονομισμάτων της, εισάγοντας νέες οδούς για πληρωμές Web3. Αυτή η βελτίωση επιτρέπει στους χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες να μετατρέπουν απρόσκοπτα τα κρυπτονομίσματά τους, όπως το Bitcoin, σε δολάρια ΗΠΑ, καταθέτοντας απευθείας τα κεφάλαια στους λογαριασμούς τους PayPal.

Η τελευταία λειτουργία, γνωστή ως PayPal off-ramp, είναι πλέον άμεσα προσβάσιμη σε μια ποικιλία πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένων πορτοφολιών, αποκεντρωμένων εφαρμογών και αγορών NFT. Ειδικότερα, η υπηρεσία αυτή είναι πλήρως λειτουργική στο MetaMask, ένα δημοφιλές πορτοφόλι Ethereum.

Ο πρωταρχικός στόχος αυτών των προσθηκών είναι να δοθεί η δυνατότητα στους πελάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες να συμμετέχουν στην αγορά και πώληση πολλαπλών κρυπτονομισμάτων με ευκολία. Η PayPal υπογράμμισε τα πιθανά οφέλη για τους εμπόρους του web3, καθώς μπορούν να διευρύνουν τη βάση χρηστών τους ενσωματώνοντας την καθιερωμένη και αποτελεσματική υποδομή πληρωμών της PayPal, την οποία εμπιστεύονται εκατομμύρια άνθρωποι. Επιπλέον, μπορούν να αξιοποιήσουν τα ισχυρά μέτρα ασφαλείας και τα εργαλεία της PayPal για τη διαχείριση της απάτης, των επιστροφών και των διαφορών.

Ένα διαφημιστικό βίντεο στο YouTube παρουσιάζει τις λειτουργίες on- και off-ramp του PayPal, προβάλλοντας ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός χρήστη που στέλνει 0,0015 BTC (που ισοδυναμεί με 50 δολάρια) σε ένα εξωτερικό πορτοφόλι, συνοδευόμενο από ένα τέλος δικτύου ύψους 5 δολαρίων και ένα τέλος συναλλαγής ύψους 2,19 δολαρίων. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πορτοφόλι που χρησιμοποιήθηκε για αυτή τη συναλλαγή δεν προσδιορίζεται στο βίντεο. Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί ότι η MetaMask δεν υποστηρίζει συναλλαγές BTC στο original Bitcoin blockchain.

Μέχρι στιγμής, η PayPal δεν έχει δώσει καμία επίσημη απάντηση στα ερωτήματα.

Αυτή η τελευταία εξέλιξη ακολουθεί στενά τη συνεργασία της PayPal με το Ledger, έναν κορυφαίο πάροχο hardware wallet. Τον Αύγουστο του 2023, εισήγαγαν μια νέα ενσωμάτωση on-ramp, επιτρέποντας στους επαληθευμένους χρήστες του PayPal στις ΗΠΑ να αγοράζουν Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash και Litecoin απευθείας μέσω ενός Ledger hardware wallet χρησιμοποιώντας το εγγενές λογισμικό Ledger Live.

Επιπλέον, η MetaMask είχε ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη αγορών Ether μέσω PayPal για τους χρήστες στις ΗΠΑ τον Μάιο του 2023. Η συνεργασία μεταξύ της μητρικής εταιρείας της MetaMask, της ConsenSys, και της PayPal επέτρεψε αρχικά τις συναλλαγές Ethereum στα τέλη του 2022.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: