Η Grayscale επεκτείνει τη δραστηριότητα του ETF, προωθεί 3 crypto funds

Τρία νέα διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (ETF) με επίκεντρο τα κρύπτο έχουν υποβληθεί προς έγκριση από τη διαχειρίστρια περιουσιακών στοιχείων κρυπτονομισμάτων Grayscale Investments, η οποία ανακοίνωσε επίσης μια νέα οντότητα για τη διαχείριση των αυξανόμενων κεφαλαίων της.

Στις 9 Μαΐου, η Grayscale δήλωσε ότι εγκαινίασε έναν νέο κλάδο της επιχείρησής της – το Grayscale Funds Trust – που της επιτρέπει να διαχειρίζεται πολλά από τα δημόσια διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά προϊόντα της στο εσωτερικό της.

Εκτός από το νέο καταπίστευμα, η Grayscale αποκάλυψε ότι κατέθεσε δήλωση καταχώρισης στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών για τρία νέα ETF με επίκεντρο τα κρύπτο, παρά τα προηγούμενα εμπόδια από τη ρυθμιστική αρχή σχετικά με τα ETF που σχετίζονται με τα κρύπτο.

Τα νέα κεφάλαια είναι ένα Ethereum Futures ETF, ένα Global Bitcoin Composite ETF και ένα Privacy ETF.

Το Global Bitcoin Composite ETF θα επενδύει σε χρηματιστηριακά προϊόντα που σχετίζονται με το Bitcoin ή υποστηρίζονται από αυτό, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών εξόρυξης Bitcoin.

Ομοίως, το ETF προθεσμιακών συμβολαίων Ethereum θα επέτρεπε μια έμμεση έκθεση στην πιθανή μελλοντική αξία του Ether μέσω μετοχών που παρακολουθούν την τιμή του ETH.

Το Grayscale Privacy ETF θα επενδύει σε εταιρείες που εργάζονται σε τεχνολογία απορρήτου βασισμένη σε blockchain, εξηγεί η κατάθεση.

Μέχρι να εγκριθεί η δήλωση καταχώρισης σχετικά με το Grayscale Funds Trust από την SEC, κανένα από τα τρία ETF δεν θα είναι διαθέσιμο για δημόσια αγορά.

Η ανακοίνωση έρχεται καθώς η Grayscale εξακολουθεί να εμπλέκεται σε μια συνεχιζόμενη σύγκρουση με την SEC σχετικά με τη μετατροπή του 17 δισεκατομμυρίων δολαρίων Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) σε ένα προϊόν Bitcoin ETF spot.

“Υπάρχει μια συσχέτιση 99,9% μεταξύ των τιμών Bitcoin futures και στην αγορά spot Bitcoin”, δήλωσε η Grayscale στην αναφορά της κατά της SEC.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Ετικέτες:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: