Η OKX εγκαινιάζει την ενσωμάτωση AI για την παρακολούθηση της αστάθειας της αγοράς

Μετά την πιο πρόσφατη ενημέρωση του διαβόητου chatbot τεχνητής νοημοσύνης (AI) ChatGPT-4 , η τεχνολογία ήταν μια λέξη-κλειδί εντός και εκτός της βιομηχανίας κρύπτο. Ενώ οι απόψεις σχετικά με την τεχνολογία ενδέχεται να είναι μικτές , οι εταιρείες συνεχίζουν να ενσωματώνουν την τεχνητή νοημοσύνη για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήστη τους.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Στις 31 Μαρτίου, το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων και η εταιρεία τεχνολογίας Web3 OKX ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει μια νέα ενσωμάτωση από το EndoTech.io που χρησιμοποιεί αλγόριθμους AI για να καταγράψει την αστάθεια της αγοράς κρυπτονομισμάτων.

Οι αλγόριθμοι ενσωματώνουν τόσο τη μηχανική μάθηση όσο και «άλλες προηγμένες τεχνικές» σε μια προσπάθεια διεξαγωγής αναλύσεων σε πραγματικό χρόνο δεδομένων και ευκαιριών συναλλαγών.

Σύμφωνα με τον Dmitry Gooshchin, Chief Operating Officer του EndoTech.io, η κατανόηση της αστάθειας της αγοράς είναι «ουσιώδης για την επιτυχημένη διαπραγμάτευση στον χώρο των κρύπτο».

Η OKX ξεκίνησε επίσης την τεχνητή νοημοσύνη στις 30 Μαρτίου όταν δημοσίευσε ένα ποίημα που δημιουργήθηκε από AI από το ChatGPT-4 για το πορτοφόλι της εταιρείας.

Αυτή η νέα ενημέρωση πλατφόρμας έρχεται λίγες μόνο ημέρες αφότου η εταιρεία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να επεκτείνει τις υπηρεσίες της στην Αυστραλία, ενώ αρχίζει να τερματίζει τις πρώην δραστηριότητές της στον Καναδά.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Η τεχνητή νοημοσύνη βρίσκει διάφορες περιπτώσεις χρήσης στη βιομηχανία κρύπτο , όχι μόνο για τον εντοπισμό της αστάθειας της αγοράς σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιείται επίσης για την παρακολούθηση συναλλαγών blockchain, την ανάπτυξη αυτόνομων οικονομικών πρακτόρων για συναλλαγές και πολλά άλλα.

Στην καθημερινή ζωή , χρησιμοποιείται πλέον για εργασίες που μοιάζουν με προσωπικό βοηθό, κοινωνικά μέσα και ανάγκες εξυπηρέτησης πελατών, μεταξύ άλλων περιπτώσεων χρήσης.

Ενώ ορισμένοι έχουν μια πιο θετική προοπτική για τον αντίκτυπο της τεχνολογίας AI σε σενάρια όπως το metaverse, μια επιστολή εμφανίστηκε πρόσφατα υπογεγραμμένη από 2.600 ερευνητές και ηγέτες στο fintech που ζητούν μια παύση στην ανάπτυξη της AI.

Η πρωταρχική ανησυχία που εξέφρασε η συλλογικότητα των επαγγελματιών του κλάδου ήταν ότι «η ανθρώπινη-ανταγωνιστική νοημοσύνη μπορεί να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την κοινωνία και την ανθρωπότητα», μεταξύ άλλων.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: