Η Huobi συνεργάζεται με την Gala Games για ανάπτυξη L1 και Web3

Η Huobi Global, ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, έχει δηλώσει στρατηγική συνεργασία με την Gala Games, μια πλατφόρμα παιχνιδιών play-to-earn που βασίζεται σε blockchain. 

Σε μια επίσημη ανάρτηση ιστολογίου στις 31 Μαρτίου, η Huobi ανακοίνωσε μια συνεργασία με την Gala Games για την ανάπτυξη του οικοσυστήματος Web3. Οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν για να επενδύσουν και να απαριθμήσουν έργα εντός του οικοσυστήματος Gala.

Το Gala Games δίνει τη δυνατότητα στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν κρυπτογράφηση παιχνιδιού για να κερδίσουνκαι μη ανταλλάξιμα παιχνίδια με διακριτικά (NFT), τα οποία επιτρέπουν στους παίκτες να αγοράζουν και να πουλούν αντικείμενα εντός του παιχνιδιού. Μόλις αγοραστούν, αυτά τα στοιχεία εντός του παιχνιδιού δεν μπορούν να τροποποιηθούν ή να διαγραφούν από τους προγραμματιστές χωρίς τη συγκατάθεση των παικτών.

Η συνεργασία της Huobi με την Gala Games αναμένεται να ενισχύσει τους στόχους Web3 της πρώτης, επιτρέποντάς της να ενσωματωθεί με το Gala layer-1 blockchain για να βελτιώσει την υποκείμενη τεχνολογία on-chain. Ο Jason Brink, ο οποίος υπηρετεί ως πρόεδρος του blockchain στα Gala Games, δήλωσε ότι η ενσωμάτωση του blockchain στρώματος 1 με μεγάλα ανταλλακήρια όπως το Huobi είναι υψίστης σημασίας για την επίτευξη του επιθυμητού επιπέδου μαζικής υιοθέτησης.

Η Huobi επίσης στο Twitter ανακοίνωσε τη συνεργασία με την Gala Games, με την κοινότητα να εκφράζει την υποστήριξή της για τη συνεργασία λόγω των πλεονεκτημάτων του blockchain layer-1.

Επί του παρόντος, η Huobi Global επιδιώκει άδεια στο Χονγκ Κονγκ υπό το πρίσμα των νέων ρυθμιστικών μέτρων που εξετάζει η κινεζική ειδική διοικητική περιοχή που θα επιτρέψουν στην πλατφόρμα να εξυπηρετεί πελάτες λιανικής.

Επιπλέον, η Huobi ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε άλλες περιοχές, λανσάροντας μια χρεωστική κάρτα crypto-to-fiat που υποστηρίζεται από τη Visa . Αυτή η κάρτα θα είναι διαθέσιμη σε πελάτες της Huobi που κατοικούν στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο και αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2023.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: